Nasty Comics in de media

Van tijd tot tijd worden er, doorgaans ongevraagd, werkjes op andere websites gezet die afkomstig zijn van deze Nasty Comics site. Een klein overzichtje:

Op geenstijl.nl vinden we een artikel over #metoo en Gijs van Dam dat wordt opgeleukt met de kaft van het niet-bestaande album “Suske en Wiske – De Statige Stengel”

Suske en Wiske - De Statige Stengel

Suske en Wiske – De Statige Stengel


Een Suske en Wiske fan-site op Alchetron laat een geanimeerd GIF-plaatje zien van Wiske waar ze haar badpak verwisselt voor een bikini.

Wiske - Badpak of Bikini?

Wiske – Badpak of Bikini?


Via Catawiki proberen sommigen de erbarmelijk slechte parodie-albums van Ramona Productions te slijten. Omdat ze het nu eenmaal niet beter kunnen stelen ze plaatjes van anderen en knippen er alle informatie van de originele tekenaar vanaf om ze vervolgens in hun eigen povere boekjes te zetten.

Suske en Wiske - Nasty Comics toren

Suske en Wiske – Nasty Comics toren

Wiske - What a Relief

Wiske – What a Relief


Nasty Comics werd ook gevonden door een Jommeke-fansite genaamd “Jommeke Digitaal (hoembeka)“. Om één of andere reden is daar geen link naar zijn parodie-opsomming te vinden, maar die is er wel want via hier is die wel te zien.

Het is een lijst met Jommekeparodiën die door de jaren heen zijn verschenen. Om begrijpelijke redenen is hij niet zo te spreken over de erotische avonturen die ze op Nasty Comics beleven. De voorbeelden die hij van hier had genomen ter illustratie werden dan ook gecensureerd.

Vanaf 27 januari 2021 werden deze platen er toch maar verwijderd, mede vanwege mijn commentaar op de “credits” die van deze plaatjes werden geknipt, maar ook omdat het niet zo op een Jommeke fansite past.


Vandaag 1 keer bekeken (1.429 totaal)
Deel dit / Share this