Een Avontuurlijke Ochtend: Het Verhaal van Filiberke, Annemieke en Rozemieke

Een Avontuurlijke Ochtend: Het Verhaal van Filiberke, Annemieke en Rozemieke

Op een rustige ochtend in het dorpje Zonnedorp lag Filiberke nog heerlijk te slapen. Hij had geen idee wat hem te wachten stond. Ondertussen waren Annemieke en Rozemieke van plan om hem wakker te maken op een wel heel bijzondere manier.

Met een grote bobbel onder de lakens werd het al snel duidelijk dat Filiberke een onverwachte verrassing te wachten stond. Annemieke en Rozemieke schoven voorzichtig de lakens opzij en schrokken van wat ze zagen. Daar lag Filiberke, naakt en met een harde lul rechtop.

De Miekes konden hun ogen niet geloven, maar stiekem voelden ze een nieuwsgierigheid opkomen. Ze konden het niet laten om hun handen langs die enorme paal te laten glijden en voorzichtig te likken. Filiberke reageerde direct, zijn lul werd volledig stijf en begon te zwellen en te schokken van opwinding. Het gehijg van Filiberke vulde de kamer.

De eikel van Filiberke trilde van verlangen en de Miekes wisten precies wat ze moesten doen. Ze gaven zich vol overgave over aan het plezier dat ze met Filiberke beleefden. Met hun lippen en tong brachten ze Filiberke naar het randje van extase.

Uiteindelijk kon Filiberke het niet meer tegenhouden en kwam hij kreunend klaar. Hij werd spuitend wakker en zag de gezichten van de Miekes bedekt met zijn zaad. Lachend likten ze hun lippen af en deelden ze een moment van ondeugend plezier.

Dit avontuurlijke ontwaken was een ervaring die Filiberke niet snel zou vergeten. Het liet hem verlangen naar meer spannende ontmoetingen in de toekomst. Wie weet wat de volgende ochtend in Zonnedorp zal brengen?


Verhaaltje gecreëerd door A.I. op basis van de volgende informatie:
Filiberke slaapt. Annemieke en Rozemieke gaan wakker maken. Grote bobbel. Lakens opzij. Schrikken. Naakt, harde lul rechtop. Strelen stiekem enorme paal en likken. Volledig stijf. Zwelt en schokt. Filiberke hijgt. Eikel trilt. Miekes laten Filiberke kreunend klaarkomen. Wordt spuitend wakker. Tweeling gezicht vol zaad. Likken lachend lippen.
Nasty Comics, 2023

Vandaag 1 keer bekeken (49 totaal)
Deel dit / Share this