Wiske, de seksserveerster met het lekkere lijf

Dagelijkse sleur en tijdnood. Het eist zijn tol, ook bij Barabas. Om dat tegen te gaan ging hij op zoek naar iemand die wat eenvoudige taken over kon nemen en het leek Wiske wel wat.

Suske en Wiske - Het Lekkere Lab (fragment 2)

Suske en Wiske – Het Lekkere Lab (fragment 2)

Vanwege de bedrijfskleding die de professor in gedachten had twijfelde hij of het wel zo’n goed idee was om juist haar in dienst te nemen maar ze was de enige die interesse leek te hebben.

Suske en Wiske - De spokenjagers-Het lekker lab-De poenschepper (fragment 1)

Suske en Wiske – De spokenjagers-Het lekker lab-De poenschepper (fragment 1)

Omdat Wiske absoluut geen bezwaar had tegen het serveersteruniform dat ze moest gaan dragen staat ze de professor tegenwoordig bij in zijn werkzaamheden. Dat had ze immers al eerder gedaan.

Barabas weet wat lekker is en dat hij Wiske steevast in een sexy pakje laat rondlopen geeft niet alleen afleiding maar ook nieuwe ideeën. Nadat hij wat uitvindingen heeft uitgewerkt maakt hij een aantal prototypes en krijgt Wiske de eer om deze op te dienen. Ze is maar wat trots als ze als een heuse seksserveerster de dildocollectie presenteert.

Suske en Wiske -(parodie)- De seksserveerster_S

Suske en Wiske -(parodie)- De seksserveerster_S

Dan komt Suske binnen en net als Barabas vraagt hij zich af of de probeersels eigenlijk wel functioneel zijn. Daar is maar op één manier achter te komen en Wiske krijgt te horen dat ze zich moet uitkleden. Die taak wil ze liever niet op zich nemen maar dan herhinnert de professor haar aan het kledingsvoorschrift in de arbeidsvoorwaarden waarin staat dat hij bepaalt wat ze wel of niet moet dragen.

Aarzelend trekt ze de schoenen en het vestje uit waarna ook het korte truitje verdwijnt. De twee mannen kijken hoe ze met blote borsten het rokje als laatste naar beneden schuift waarop haar lekkere lijf volledig naakt is. Onmiddelijk krijgt ze een seksspeeltje aangereikt en zal er aan moeten gaan geloven.

Suske en Wiske -(parodie)- Het lekkere lijf_S

Suske en Wiske -(parodie)- Het lekkere lijf_S

Even likt ze aan de kunstpik en leunt dan met wijde benen tegen de teletijdmachine om de pretpaal in te brengen. De geribbelde staaf blijkt uitstekend te werken want Wiske geniet er ten volle van. Zonder enige moeite schuift ze het speeltuig heen en weer om de test af te sluiten met een overweldigend orgasme.

Wiske is nog aan het bijkomen wanneer het tweede exemplaar er bij wordt gehaald. Ook deze verdwijnt geheel tussen haar hete lipjes en terwijl ze ziet dat Suske en Barabas zich niet meer kunnen bedwingen neukt ze zichzelf tot aan de climax om voor de twee mannen klaar te komen. Met nog drie dildo’s te gaan komt Wiske op dreef en leeft zich hijgend en kreunend uit. Alle genotsknuppels komen aan de beurt die haar één voor één klaar weten te neuken.

Met de bevredigende resultaten van zowel zijn projecten als zijn eigen handelingen kan Professor Barabas niet anders dan tevreden zijn. Maar niet half zo als Wiske met het veelvuldige genot dat het haar geschonken heeft!

En jij dacht dat je een kutbaan had?!

(drawing by William V, 2022)

Suske en Wiske -(parodie)- Wiske's kutwerk

Suske en Wiske -(parodie)- Wiske’s kutwerk

Vandaag 1 keer bekeken (3.962 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

2 reacties

  1. William V schreef:

    heel mooi uitgewerkt Bob !! dank je voor het posten !

  2. jkooistra schreef:

    Dat zijn weer mooie plaatjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *