De bevende billen

Suske en Wiske willen een gezellige avond en nodigen Fanny Kiekeboe uit om langs te komen. Ze kletsen over vanalles en nog wat maar dan beginnen Wiske en Fanny ineens over seks te praten. Met rode oortjes moet Suske het allemaal aanhoren en dat ontgaat de meiden niet.

Omdat hij wat ongemakkelijk lijkt willen hem wat opvrolijken. De meisjes fluisteren wat naar elkaar waarop Wiske naar Suske wenkt om wat dichterbij te komen.

Onverwachts maakt ze zijn kleren los en begint de nerveuze Suske helemaal uit te kleden. Compleet naakt staat hij naast Wiske die haar jurkje opent en op de bank gaat liggen. Wrijvend over de blote tieten zegt ze Fanny haar topje omlaag te schuiven. De blote Suske schaamt zich een beetje nu hij zijn groeiende opwinding niet kan verbergen.

De meisjes zien de pik omhoog komen en Wiske zegt ondeugend dat hij seks met Fanny moet gaan hebben. Suske weet niet wat hij hoort maar krijgt de kans niet om er over na te denken want Fanny staat al met haar rokje omhoog voorover op de bank geleund. Met de billen uitnodigend bloot is ze klaar om genomen te worden.

Suske en Wiske -(parodie)- De Bevende Billen_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Bevende Billen_S

Waar ze niet op hadden gerekend was dat Konstantinopel misschien ook nog wel langs zou komen. Die werd compleet overrompeld door wat hij aantrof in de kamer. Zijn zus liet zich door Suske neuken en hij zag Wiske er genietend naar kijken terwijl ze ongeneerd met haar klitje lag te spelen.

Kiekeboe -(parodie)- De Bevende Billen_S

Kiekeboe -(parodie)- De Bevende Billen_S

Verbluft volgde hij het intieme spel waar ze allen hijgend van genoten. De vingerende Wiske raakte bevredigd en lag trillend op de bank. Ze beleefde een intens orgasme en was hevig kreunend klaar aan het komen.

De harde pik tussen Fanny’s bevende billen bleef ook niet zonder gevolgen. De aanhoudende diepe stoten in het natte kutje werden haar teveel en ze kon het niet langer meer volhouden. Hijgend en zuchtend kwam het tot een climax en werd ze door Suske naar een hoogtepunt geneukt. Geschrokken keek Nopel naar de fontein van Suske’s spuitende zaad toen hij kreunend in Fanny klaar stond komen.

Dit was wel het laatste wat Nopel had verwacht toen hij bij Suske en Wiske langs ging. Dat moest hij maar eens vaker gaan doen.

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 3 keer bekeken (7.982 totaal)
Deel dit / Share this
1
7

5 reacties

  1. savio schreef:

    Ik denk dat Konstantinopel Wiske best wil helpen met haar spelletjes en dat ze hier ook absoluut voor zou zijn. Al helemaal mocht blijken dat ze hem dan in d’r zou hebben

  2. William V schreef:

    Fanny lijkt wel al langer aan het feesten te zijn geweest en is precies wat dronken 😀 …. of komt het door suske die van geen ophouden weet en hij haar al zowat murw geneukt heeft ? 😀 Nopel houdt zichzelf inderdaad heel disciplinair in toom … of zou het toch uiteindelijk uit de (zijn :D) hand lopen ??

    Mooie covers alweer Bob !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *