Krimson en Odfella

Een tekening van Marc Verhaegen gedaan voor Hans. Geen idee wanneer precies maar het zou zo rond 2010 moeten zijn geweest. De site waar het vandaan komt is overigens al sinds 2011 in onbruik dus laten we het daar maar niet over hebben.

Krimson en Odfella (fragment 1)

Krimson en Odfella (fragment 1)

Te zien zijn Krimson en Odfella. De eerste zul je ongetwijfeld kennen en de tweede is een lid van de Basiliusorde die o.a. aan bod kwam in de albums “Heilig bloed” en “In de ban van de milt”. Krimson doet in die verhalen helemaal niet mee en mocht je het je afvragen… ja, die Odfella loopt er in die avonturen inderdaad zo luchtig bij.

Er is weinig voor nodig hier een nog ondeugendere pastiche van te maken want ze heeft al nauwelijks wat aan, al zou ze dat bikini-achtige topje nog uit kunnen trekken.

Door haar in de blote billen te zetten heeft Marc eigenlijk het nodige al gedaan en het enige wat nog ontbrak waren de kleurtjes.

Krimson en Odfella (kleur)_S

Krimson en Odfella (kleur)_S

Dat is nu ook verleden tijd want daar is de prent nu wel van voorzien. Gewoon, omdat ik het nodig vond.

(colors by I.A. 2022)

Er bestaat ook nog een andere plaat waar Odfella de jarretels draagt die ze aanvankelijk zelf had gekozen voor het avontuur. In plaats van een topje heeft ze een paar lange kousen maar de blote borsten hebben het niet gered tot het uiteindelijke album.

Suske en Wiske -(parodie)- Krimson en Odfella_S

Suske en Wiske -(parodie)- Krimson en Odfella_S

Het lag zeker niet aan de geile Krimson dat haar tieten bedekt zouden worden.

(drawing by I.A. 2023)

(Mocht je haar nog eens in een ander pikante pakje willen zien, zie “Suske en Wiske en niet de kus van Odfella“)

Vandaag 1 keer bekeken (2.398 totaal)
Deel dit / Share this
1
3

3 reacties

 1. William V schreef:

  heel mooi ingekleurd … maar van rode lap naar rood lapje blijft wel nog steeds werken als een … rode lap op een stier 😀 😀
  PS .. hebben we nu roodkapje en roodlapje ?? 😀 😀

  • Bob F schreef:

   Roodlapje! Daar was ik nog niet opgekomen! 🙂

   Als het een echte blondine is, is de kans wat minder aanwezig om haar roodmutsje te kunnen noemen, al weten we dat in dit geval niet zeker.

   • William V schreef:

    in nagenoeg alle prenten van roodkapje waar haarlokjes komen piepen is roodkapje doorgaans ook een blondine … al weten we totnutoe helemaal niet zeker of beide dames wel ‘echte’ blondines zijn … hoogdringend wat aan doen Bob 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *