Wiske’s paasdagen

Voor avonturiers als Suske en Wiske zijn het rustige dagen. Met pasen hangen ze doorgaans thuis een beetje rond en is het zoeken naar iets waarmee ze zich bezig kunnen houden.

Suske en Wiske - Volle maan (fragment 1)

Suske en Wiske – Volle maan (fragment 1)

Deze ietwat saaie dagen zijn voor Wiske op zich niet zo’n probleem want die weet altijd wel iets te verzinnen waarmee ze de tijd door kan komen.

Met pasen is het in huize Sidonia gebruikelijk om gepaste kleding aan te trekken. Daar moest Wiske wel even over nadenken maar heeft uiteindelijk toch iets gevonden en is op weg naar Suske’s kamer om te zien wat hij er van vindt. Die was nog niet wakker en toen hij Wiske zag die hem wekte dacht hij nog steeds in dromenland te zijn! De paaskledij waar ze voor had gekozen bleek namelijk bijzonder weinig te omvatten.

Suske en Wiske -(parodie)- Plezierig pasen 2023

Suske en Wiske -(parodie)- Plezierig pasen 2023

Enkel een afbeelding van een konijntje op een kort krap shirt dat zo dun was dat de borsten er dwars doorheen schenen. Het was tevens het enige wat ze aan had getrokken want voor de rest was ze volkomen naakt.

Suske en Wiske -(parodie)- Plezierig pasen 2023 (3D)

Suske en Wiske -(parodie)- Plezierig pasen 2023 (3D)

Door het speeltje wat ze vast had zag hij dat ze niet van plan was om zich te gaan vervelen maar ineens was hij klaarwakker! Daar moest hij een stokje voor gaan steken en greep Wiske bliksemsnel bij de arm. Hij trok haar bij hem in bed en voordat ze wat kon doen voelde Wiske een aaiende hand tussen haar benen die strelend over het poesje ging. Zijn gevinger maakte de meegebrachte vibrator overbodig en ze werd flink opgegeild waardoor het allesbehalve een rustig dagje werd. Tot aan het middaguur hadden ze seks en was het enkel gehijg en gekreun wat Sidonia uit Suske’s kamertje hoorde komen.

(drawing by William V. & I.A. 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (2.501 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

4 reacties

 1. William V schreef:

  weerom mooi ingekaderd met een leuk verhaaltje, Bob !

  Fijne paasdagen voor iedereen !

 2. savio schreef:

  Bob, ik denk dat je wel iets leuks kan verzinnen met dat plaatje.

 3. savio schreef:

  Ja, dat plaatje bedoel ik. Ik was het alleen te vermelden, dat het hierom ging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *