Zwemlessen voor Suske

Twee kleine plaatjes van Jan Bosschaert waar Sam zwemles aan een onbekend jongetje lijkt te geven.

Sam - Zwemles (Jan Bosschaert)

Sam – Zwemles (Jan Bosschaert)

Op zich niet zo uitzonderlijk want ze ziet er wel uit als iemand die dat zou kunnen. Sterker nog, een tijd geleden heeft ze ook Suske leren zwemmen. Een snelle leerling was het niet want ondanks dat hij al de nodige lessen had gehad bakte hij er nog niet veel van. Wiske besloot eens een keer mee te gaan kijken en omdat ze zijn gestuntel niet langer aan kon zien gaf ze de twee een goede tip.

Suske had gewoon wat extra motivatie nodig en zei dat ze het maar eens zonder zwemkleding moesten proberen. Ze hadden zo hun twijfels maar tegelijk ook geen beter idee en nadat Sam haar bovenstukje had afgedaan gingen ook de broekjes uit. Het had een positief effect want Suske bleek stukken sneller vooruit te komen, althans, als hij de richting van de naakte Sam opging.

Suske en Wiske - Sam -(parodie)- Zwemles voor Suske 1_S

Suske en Wiske – Sam -(parodie)- Zwemles voor Suske 1_S

Er zat voor Suske wel een nadeel aan die blote borsten want ze zagen er zo smakelijk uit dat hij steeds beter zijn best moest doen. Sam zag niet dat ze zijn pik liet zwellen waardoor hij met een alsmaar stijver lid langszij kwam drijven tot hij achter haar rug opstond. Het was voor Wiske niet zo moeilijk om te raden wat er aan de hand was toen hij met zijn enorm harde paal uit het water kwam rijzen.

Suske en Wiske - Sam -(parodie)- Zwemles voor Suske 2_S

Suske en Wiske – Sam -(parodie)- Zwemles voor Suske 2_S

In plaats van een baantje te trekken deed Suske dat aan zijn pik en met een paar flinke rukken spoot hij de blote Sam vanachter vol met zaad. Even was ze ontsteld tot ze Suske het geleerde in praktijk zag brengen die zich drijvend op de rug tussen haar benen manoeuvreerde.

Vragend keek ze naar Wiske maar die vond het alleen maar leuk te zien dat Suske zijn tong uit stak. Ze zag Sam wat beschaamd in het rond kijken toen Suske over het spleetje begon te likken en riep dat ze er maar van moest genieten. Dat deed ze zelf immers ook door naar de kronkelende tong te kijken waarmee het kutje van Sam verwend werd.

Sam was er nu niet bepaald aan gewend om poedelnaakt in een zwembad te staan en bekeken te worden terwijl ze werd bevredigd maar ze vond het maar wat lekker! Met de benen ver uit elkaar stond ze hijgend te genieten van zijn gespeel met het zachte pruimpje en Wiske zag haar hoofd steeds roder worden. Kreunend en steunend liet ze horen dat het orgasme er aan kwam en stond wiegend met de heupen boven Suske die haar hevig klaar liet komen.

Zwemmen… het zal altijd een natte aangelegenheid blijven.

(drawing by I.A. 2023)

Vandaag 2 keer bekeken (6.737 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

12 reacties

 1. savio schreef:

  Suske blijft wel lekker ondeugend, prachtig 😀

 2. William V schreef:

  … En wat zal Wiske hiervan vinden ? ocharme Suske .. (of net niet 😀 )

 3. Franke schreef:

  Suske is een smelle jongen! Schitterend weer getekend….👍👍👍

 4. Bob F schreef:

  Ik kom er zojuist achter dat de originele tekeningen een naam blijken te hebben, te weten “Sam – Het ondiep 1” en “Sam – Het ondiep 2”. Het is maar dat je het weet.

 5. William V schreef:

  Voor Suske kan het best wel eens heel diep worden 😀

 6. Foky schreef:

  Mijn vrouwlief werk in één zwemparadijs… Ik zal haar deze toesturen 🫣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *