Suske en Wiske – Het Geile Gebod

Nog maar eens een “Planeetvreter”-variatie.

Een treurende Jerom kan worden opgefleurd met anijs of met Schanulleke. Dit maal is het de lappenpop die wordt ingezet. In de gevallen dat deze remedie niet voldoet heeft Wiske altijd nog een laatste redmiddel. Het is met name voor haarzelf een diepgaande methode die heel wat energie kost maar een resultaat garandeert.

Suske en Wiske -(parodie)- Het Geile Gebod

Suske en Wiske -(parodie)- Het Geile Gebod

Met alle plezier neemt Jerom de opdracht aan die Wiske voorstelt en neemt het vreemdsoortige speeltuig ter hand. Als Wiske wijdbeens voor hem staat steekt hij het rubberen speeltje tussen haar benen en duwt de paal voorzichtig naar binnen. Zuchtend laat Wiske de dildo haar lijf in glijden waarop Jerom langzaam heen en weer gaat bewegen.

Hijgend door het intense gevoel van de kunstpik in haar kutje laat ze zich gewillig neuken door Jerom. Die gaat steeds sneller op en neer want hij vindt het geweldig om haar op deze manier te verwennen. Afwachtend bekijkt Jerom de naakte Wiske die hijgend staat te genieten van de dildo die hij tussen haar spleetje door laat glijden.

Wiske’s kutje begint te tintelen waarop ze de ogen sluit en sneller begint te hijgen. Jerom merkt dat ze ieder moment kan gaan komen en voert de snelheid nog wat op. Trillend pakt Wiske Jerom vast die haar een geweldig hoogtepunt gaat geven. Even voldaan als Wiske kijkt Jerom naar de blote meid die hij kreunend klaar laat komen.

(drawing by I.A. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (10.950 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

5 reacties

 1. savio schreef:

  Ik denk dat je ook veel kan doen met de strip Het Slapende Goud. De kaft zelf leent zich er prima voor en volgens mij zitten er ook nog mooie stripjes in, die je kan gebruiken

  • Bob F schreef:

   Dat zou ik eens na moeten kijken. Ik heb het album maar het zal waarschijnlijk niet een van de betere zijn want ik herhinner me het hele verhaal niet.

  • Bob F schreef:

   Zojuist doorgebladerd maar ik kan er niets interessants in vinden. Ik snap nu wel waarom ik dit album ben vergeten. Slecht verhaal en slecht getekend.

   Ik heb hier de eerste druk uit 2005 (met “60 jaar” logo) en tenzij er ook andere kaften bestaan kan ik ook hier niet echt iets mee.

   • savio schreef:

    Dan zijn De Razende Race & Big Mother beter, dat moet ik toegeven.Ik vond de poezelige poes ook altijd wel leuk om te lezen.De Vliegende Aap is ook prachtig, evenals Rikki en Wiske in Chokowakije

    • Bob F schreef:

     Razende Race… vind ik een erg slecht album, zowel verhaal als getekend.

     Big Mother… Te nageaapt verhaal. Ook niet al te netjes getekend maar wel een aantal scenes die voor “bewerking” geschikt zijn. Heb er van 2 een “verdaaide” variatie gemaakt (staat er nog niet op)

     Poezelige Poes… Sluitend verhaal en goed getekend. Deze komt nog uit de (althans voor mij) gouden periode. Ik zou willen dat het nivo nog steeds was zoals toen, maar ja, de tijd staat niet stil en heeft me, denk ik, ingehaald.

     Vliegende Aap… Samen met de Tam Tam-Kloppers ook goeie albums. Niet de beste uit die tijd maar stukken beter als die van de laatste 10 jaar. Lastiger voor de wat de jongere generaties want ik denk niet dat die nog enige weet hebben van de Congo-gescheidenis.

     Rikki en Wiske… Tja, hele andere tekenstijl, veel ruwer, schetsachtig, maar het heeft iets wat het een goed album maakt, al weet ik niet wat dat is.

     Mijn onbetwiste favoriet zal “de Zwarte Madam” zijn. Zo ontzettend surrealistisch dat je het bijna zou gaan geloven. In de Paul Geerts periode had ik voor de “Gouden Cirkel” gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *