Suske en Wiske – De Opwindende Opname

De vierde, en voorlopig laatste, eigenzinnige kijk op het album “de Planeetvreter”.

Carmencita Falasol is de zingende nicht van Sidonia. Zeg maar de Suske-en-Wiske-versie van Bianca Castafiore uit Kuifje. Het hele gezelschap zit bij Barabas waar ze haar TV-optreden bekijken, wat maar van korte duur is.

Suske en Wiske - De Planeetvreter (fragment P13)

Suske en Wiske – De Planeetvreter (fragment P13)

Enkele strookjes op deze bladzijde bleken erg bruikbaar om een verbogen situatie neer te zetten.

Net als voorheen zitten ze allemaal weer bij Barabas maar dit keer heeft de professor een ontdekking gedaan. Hij heeft beeldopnames van een intensieve observatie die hij wil delen met de anderen en vraagt Sidonia om die te starten. Wat er vertoond wordt is echter niet hetgene dat Barabas in gedachten had.

Op het grote scherm verschijnt Wiske als een donkere schim die in bed ligt. Als de professor zegt dat dit niet zijn opname is wil Sidonia toch wel eens weten waar ze dan wel naar kijkt. Nadat ze het beeld wat lichter heeft gezet wordt duidelijk dat Wiske niet alleen is. Die weet wel wat er gaat komen en begint te blozen als ook de anderen dat in de gaten krijgen.

Suske en Wiske -(parodie)- De Opwindende Opname

Suske en Wiske -(parodie)- De Opwindende Opname

Net als de rest kijkt ze wat ongemakkelijk als er een stijve pik in beeld komt die ze zonder aarzelen in haar mond neemt. Ontdaan staren ze naar het heen en weer gaande eierkopje van Wiske die de harde paal gretig begint af te zuigen. Met trage bewegingen pijpt ze het opgewonden lid tot het hoogtepunt nabij is en klemt dan de lippen ferm om de harde pik. Onthutst kijken ze naar de kloppende eikel die ze stevig in haar mond blijft houden en schrikken van haar bollende wangen als het zaad met langzame stootjes naar binnen wordt gepompt.

Alle ogen zijn gericht op de wat beschaamde Wiske die dacht dat het gedaan was maar het grote scherm laat zien dat de camera nog draaide. Doordat ze de dekens opzij slaat komen ze er achter dat ze helemaal niets aan heeft. Als ze zichzelf spiernaakt op handen en voeten ziet gaan staan hoopt Wiske tevergeefs dat de opname daar gestopt was.

Het gezelschap ziet iemand achter haar verschijnen die zichtbaar is opgewonden en een hand op de billen van Wiske legt. Met zijn andere hand pakt hij zijn stijve lul vast en gaat er langzaam haar naakte lijf mee in. De geile Wiske geeft duidelijk te kennen dat ze geneukt wil worden en zijn er met z’n allen getuige van dat ze haar zin gaat krijgen.

Afkeurend kijkt Sidonia naar de blote Wiske die zich met het druipende zaad nog op het gezicht stevig vanachter laat nemen. Er is herhaaldelijk te horen dat ze diep in haar kutje geneukt wil worden en alles wijst er op dat ze gaat krijgen waar ze om vraagt. Met een rood hoofd ziet Wiske iedereen naar de beelden van de wilde seksnacht kijken waarin ze zelf de hoofdrol had. Zwetend en hijgend wordt ze langdurig geneukt en laat zich met veel plezier helemaal uitwonen. Wiske hoort zichzelf kreunend naar een orgasme geneukt worden en ziet hoe haar eigen kutje rijkelijk wordt volgespoten met zaad tot het langs haar benen naar beneden loopt.

Ze heeft dan wel spijt van de opname die iedereen te zien kreeg maar een heet avontuur als dit zou ze zonder nadenken opnieuw aangaan.

(drawing by I.A. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (8.503 totaal)
Deel dit / Share this
0
8

5 reacties

 1. jkooistra schreef:

  Is er nu natuurlijk de vraag. Als het Suske niet is, wie dan wel? =)

 2. Kenneth John schreef:

  Nog een vraag: Waarom steeds die complete uitleg in tekst ?”Het is toch beeld verhaal (de rest lees ik toch niet ) En anders maak het spannender en zet tussen de alinea ‘s een enkel plaatje .(een soort Kaptein Rob idee ) !?

  • Bob F schreef:

   De verhaaltjes moet je zien als een soort bonus. In de meeste gevallen heb je die niet nodig en zouden alleen de strookjes moeten voldoen.

   Soms is het geen verhaal maar een uitleg. Dan kan de tekst wel eens nuttig zijn.

   In de volledige verhalen zet ik de tekst wel in kaders tussen de plaatjes, zoals gebruikelijk is bij strips, maar bij korte fragmentjes meestal niet. Komt ook nog bij dat een site met plaatjes waar zo goed als geen tekst wordt neergezet bijna niet gevonden kan worden met een zoekmachine.

 3. Williamv schreef:

  En zowel in 2D als 3D zou het een maandenlange, zoniet jarenlange opdracht zijn om een volledig stripalbum tot in de puntjes uit te werken … vandaar is het ook handig dat bij (een paar) plaatje(s) het verhaal verteld wordt dat anders het ganse getekende stripalbum weergeeft…

  • Bob F schreef:

   Strips die zichzelf vertellen met enkel tekstballonnetjes lezen het leukst maar het is vrij lastig om dat voor elkaar te krijgen. Mij lukt het niet want ik moet er zo nu dan toch wat begeleidende tekst bij zetten als verduidelijking.
   Dingetjes als “die avond gebeurde er spannende dingen” of “ook Suske had zich intussen uitgekleed”.

   Als iedere actie die de karakters ondernemen uitgetekend wordt zou een verhaal veel te langdradig worden. Als Wiske zich uitkleedt is een plaatje waar ze de kleren los maakt genoeg en dat Suske hetzelfde doet kan dan met tekst toegevoegd worden. Omdat ze in het opvolgende plaatje beiden niets meer dragen zijn ze in 2 plaatjes van gekleed naar naakt gegaan zonder de logica te verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *