Sam – Doe-het-zelver

Sam is het handige jonge meisje dat in een garage werkt om zo het geld voor haar droomauto bij elkaar te krijgen. Op het werk draagt ze naast een helm steevast een overall maar die zit wel in de weg als ze even een momentje voor haarzelf wil nemen.

Sam -(parodie)- Doe-het-zelver_S

Sam -(parodie)- Doe-het-zelver_S

Gelukkig is het eenvoudig om die snel even los te knopen zodat ze die tot onder haar speelplekje kan laten zakken. Nu ze vrijwel naakt is kan ze makkelijk haar borsten strelen en haar benen net genoeg spreiden om zichzelf als echte doe-het-zelver met de vibrator te verwennen want ook met dit gereedschap is ze erg handig.

(drawing by I.A. 2014)

Vandaag 1 keer bekeken (2.437 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *