De avontuurlijke albumreeks

Al een tijdje geleden werd er weer een verzamelbundel aangekondigd. Albums uit de gewone serie waarvan de kaft er net even anders uit ziet. Als promotie gebruikte men Sidonia die om één of andere reden lijkt te schrikken als ze de boekjes ziet.

Suske en Wiske - Sidonia met verzamelreeks (fragment 1)

Suske en Wiske – Sidonia met verzamelreeks (fragment 1)

Da’s toch nergens voor nodig, dacht ik nog. Diezelfde reaktie was echter wel te verwachten toen ze de serie zag die Suske en Wiske stiekem zelf hadden gemaakt. De drie “X”-en op de kaft van het eerste deel zijn wellicht al genoeg om voor een zenuwinzinking te zorgen!

Met deze speciale reeks willen Suske en Wiske laten zien dat er niet noodzakelijk ver, of door de tijd gereisd hoeft te worden om plezier te kunnen maken. Als Sidonia de voorplaat van het eerste album onder ogen krijgt wordt het duidelijk dat er in en rondom haar huisje ook hele andere avonturen worden beleefd die beslist niet minder spannend zijn. Integendeel!

Suske en Wiske -(parodie)- De zinderende zuigbeurt_S

Suske en Wiske -(parodie)- De zinderende zuigbeurt_S

Op de kaft prijkt haar eigen nette hofje met vrolijke bloemetjes waar Suske en Wiske plaats hebben genomen op het gras. Ondanks dat er enkel maar een laag hekje rond de open tuin staat zijn ze beiden volledig naakt. Sidonia ziet dat het ontbreken van iedere afscherming voor Suske totaal geen gemis is die zich heerlijk door de mondige Wiske laat afzuigen.

Het vat deel 1 aardig samen omdat de bengels er voornamelijk orale seks hebben. Op allerlei manieren weten ze de ander met de mond naar een orgasme te brengen en beoefenen ze het pijpen en likken dat het een lieve lust is.

Naast de seksavonturen die ze gezamelijk hebben laten ze in deze stripreeks ook zien hoe ze zichzelf vermaken. Zo is het uitermate interessant om te zien wat Wiske allemaal met een kaars kan doen. Altijd handig als ze zonder batterijen zit en even geen dildo bij de hand heeft. Verder houdt Suske er wel van als zijn vriendinnetje met speelgoed aan de slag gaat. Hij vindt het wel prettig om te kijken naar wat ze zoal naar binnen stopt om klaar te kunnen komen.

Wiske vindt het wel leuk als ze Suske wat opdrachten kan laten uitvoeren. Ze weet hoe hij over Fanny Kiekeboe denkt en heeft een opblaaspop van haar bemachtigd waarop hij zich helemaal uit moet gaan leven. Spelend met zichzelf volgt Wiske de vermakelijke neukpartij van de zwetende Suske die de sekspop alsmaar voller blijft spuiten.

Het is maar goed dat Sidonia de kans niet had om de complete reeks van 12 delen in te kijken. De orgies met Jommeke, Filiberke en de Miekes had ze vast verafschuwd. Het zou haar ook een geheel ander beeld geven van Lambik en Jerom als ze wist van het trio met Wiske.

(drawing by I.A. 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (4.490 totaal)
Deel dit / Share this
0
9

5 reacties

 1. William V schreef:

  mooi gevonden 🙂

 2. jkooistra schreef:

  Leuk gedaan!
  Heb je ook een hogere resolutie versie? 🙂

 3. Dr. Krimson schreef:

  Geweldig gemaakt weer.

 4. Frank schreef:

  Ziet er leuk uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *