Pippi Langkous en de bloteborstenboom

Het origineel is in zwart-wit en gemaakt door Robert Baker in 2016. Deze, en een aantal anderen, zijn hier te vinden maar neem zijn beschrijvingen niet al te serieus want die zijn bij al zijn tekeningen identiek. Hij heeft Pippi trouwens “Longstockings” genoemd, met een “s” teveel dus.

Pippi Longstockings - Robert Baker 2016 (fragment 1)

Pippi Longstockings – Robert Baker 2016 (fragment 1)

Er een kleurenversie van maken is alleen maar leuk als er net wat meer mee gedaan wordt. Gelet de titel gaat het hier niet om zomaar een boom.

Als Annika en Tommy willen weten waarom die overmaatse struik zo genoemd wordt klimt Pippi er in. Ze zegt goed op te letten en bij het naar beneden springen maakt de boom zijn naam waar. De jurk zakt een aardig eindje omlaag maar in tegenstelling tot haar tieten veert die niet mee terug omhoog.

Pippi Langkous -(parodie)- De bloteborstenboom_S

Pippi Langkous -(parodie)- De bloteborstenboom_S

Onder aan de boom zien ze niet alleen hoe Pippi spontaan haar roze tepels tevoorschijn laat springen maar ook de blote billen die onder de opwaaiende jurk vandaan komen.

Annika heeft wel wat opgestoken van Pippi’s wijze les over het belang van ondergoed en zal dan ook zeker na gaan laten om het aan te trekken als ze weer eens een jurk draagt.

(drawing by I.A. 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (1.946 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

11 reacties

  1. William V schreef:

    mooie bewerking ! … al mocht Annika nu ook al gewoon haar kledij nagelaten hebben hoor 😀

  2. savio schreef:

    Echt een prachtige bewerking. Jammer alleen dat Annika zo is gekleed. Gezien het origineel, is dat ook te begrijpen.

  3. Daniel schreef:

    Leuk plaatje weer ! Maar oh, dan gaan Pippi en Annika zeker naar het naturistenstrand ! Daar heb je ook geen ondergoed nodig, want daar gaat toch alles uit….. Gaat Tommie ook mee, of durft die (nog) niet ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *