Fanny en Sam spetterend 2023 (deel 2)

Het was niet alleen de temperatuur die het een warme oudjaarsnacht maakte. De schaarsgeklede Fanny en Sam waren de avond goed begonnen met een drankje maar dat zorgde blijkbaar niet voor genoeg afkoeling.

Fanny raakte al snel uitgekeken op de bretels waarmee het korte broekje van Sam omhoog werd gehouden. Het was alles wat de tepels op het blote bovenlijf aan het zicht deed onttrekken tot Fanny de bandjes eigenhandig van de ruim bemeten heuvels schoof.

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam spetterend 2023 (2)

Kiekeboe-Sam -(parodie)- Fanny en Sam spetterend 2023 (2)

Het bleef niet alleen maar bij twee opspringende roze knoppen want door de riemen geheel omlaag te trekken zakte ook haar broekje naar beneden. Ze had alleen nog maar een dasje en een helm toen ze van Fanny een drankje kreeg aangereikt maar vond het best zo. Dat ze haar handen niet thuis kon houden was voor Sam een goeie reden om Fanny van het filterdunne kleedje te ontdoen waar ze absoluut geen probleem mee leek te hebben.

Pijlen kwamen er niet aan te pas maar de vuurwerkshow die volgde was heet genoeg om er de vonken vanaf te laten springen.

(drawing by William V, 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (1.548 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

6 reacties

  1. William V schreef:

    De ruim bemeten heuvels 😀 😀 😀 geweldig ! dankjewel Bob 😀

  2. Barts schreef:

    Blijft lekker, zo’n oudejaarsavond en nacht😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *