May, van Ed, Edd en Eddy

Uit de tekenfilmreeks “Ed, Edd ‘n Eddy”. In het nederlands wordt ze May Drammer genoemd, wat voor de verandering eens beter klinkt dan de originele amerikaanse naam. Haar kleren blinken dit keer uit door de afwezigheid er van.

Ed, Edd en Eddy -(parodie)- May Drammer 01_S

Ed, Edd en Eddy -(parodie)- May Drammer 01_S

(drawing by I.A. 2017)

De originele schets was gedaan door Takeshi1000.

Vandaag 1 keer bekeken (1.120 totaal)
Deel dit / Share this
2
2

6 reacties

 1. William V schreef:

  Die kende ik totaal niet … heb je ook een originele prent ? ziet er wel leuk gedaan uit 😀

  • Bob F schreef:

   De originele schets is te zien via de link in het bericht.

   Ter informatie: mijn monitor is stuk! Zit nu met alleen nog 2 kleine schermpjes te kloten en da’s niet bepaald handig. Nieuwe zijn besteld en zullen komende week wel arriveren.

   • William V schreef:

    hopelijk heb je ze heel spoedig want kleine schermpjes is niet handig … mijn monitors zijn trouwens ook niet meer zo best …

    • Bob F schreef:

     Totale herinrichting om deze dingen te kunnen plaatsen. Aansluiten is ook nog wat omdat het deels nog VGA via een KVM was. Die laatste wilde ik weg hebben maar die schakelde ook mijn PS/2 muis. Dan maar rechtstreeks, maar ja, je kent dat vast wel… muiskabeltje te kort. Toen maar uit elkaar gehaald en langere kabel van andere muis gehaald om weer aan deze te solderen want een simpel verlengkabeltje was weer niet te vinden.

     Van 1 grote met 2 kleine schermpjes naar alleen nog 2 hele grote schermen is wel erg wennen! En dan moet ik ook nog de instellingen goed zien te krijgen zodat de kleuren bruikbaar worden weergegeven. Is op zich al een kunst op zich omdat dat via een afstandbediening moet en die reageert natuurlijk op beide schermen tegelijk!

     Kortom, ben er nog wel even zoet mee tot het werkt zoals ik het wil hebben 🙂

     Aanvulling:
     Waarom kan het nu nooit eens in 1 keer goed gaan? Tweede scherm met veel moeite geplaatst en dat blijkt dus stuk te zijn!

     • Schermrooster schreef:

      Zoek eens op “barrier”. Dit is een software KVM waarmee je meerdere machines kunt beheren met 1 set toestsenbord en muis.. Nette GUI eromheen en klaar komt klara.. Oeps.. Is Klara

      • Bob F schreef:

       Ik kende het niet maar zie nu dat het een afgeleide is van “Synergy”, wat ik dan wel ken.

       Het probleem met software-KVM’s is dat ik niet alleen PC/Mac heb maar ook oudere systemen (met b.v. DOS, OS/2, TOS, etc.) en daar werkt het niet mee. Zelfs als er software voor zou zijn is de afwezigheid van een toetsenbord nog een issue. Sommige systemen starten gewoon niet op als er geen AT (of PS/2) toetsenbord gevonden wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *