Woensdag wasdag

Een tuin kan leuk zijn maar je moet wel oppassen. Voor je het weet zijn je kleren vies en ben je blij dat er wasmachines bestaan.

Dat was precies wat de Miekes overkwam bij het ravotten met de jongens. Die kwamen er goed vanaf, integendeel tot de meisjes. Na zich te hebben verkleed begaven ze zich naar het washok om de vuile kleren direct te gaan wassen. De machine draaide nog wel maar dat zou niet lang meer gaan duren dus besloten ze er maar even op te wachten.

Omdat het wat langer duurde dan verwacht gingen Jommeke en Filiberke toch maar eens kijken waar ze bleven. Bij het binnenkomen zagen ze dat de meiden zich wel hadden omgekleed maar dat er niet zo veel voor was teruggekomen. Voor het gemak hadden ze hun nachtkleedjes aangetrokken en daar blijft erg weinig in verborgen.

Jommeke -(parodie)- Woensdag Wasdag_CS

Jommeke -(parodie)- Woensdag Wasdag_CS

De jongens konden dwars door de dunne stof heen kijken en het was overduidelijk dat ze daar helemaal niets onder aan hadden. Dat werd nog maar eens bevestigd toen het enige knoopje waarmee Rozemieke haar kleedje had gesloten lossprong. Ze zat heerlijk comfortabel op de trillende wasmachine en maakte totaal geen aanstalten om het weer te sluiten.

Jommeke en Filiberke vinden het geen goed idee om een bijna lege machine te laten draaien. Het is slecht voor het milieu en het zou veel beter zijn als ze er wat meer bij zouden stoppen. Rozemieke zei dat ze nu even niets wist wat nog gewassen zou kunnen worden maar Annemieke liet weten dat haar kleedje er eigenlijk nog wel bij kon en begint de knoopjes los te maken.

Ze schuift het opzij en ziet de jongens blozend naar haar blote borsten kijken als het nachtkleed in de wasmand wordt geworpen. Daarna grijpt ze het kleedje van Rozemieke dat voor de ogen van Jommeke en Filiberke wordt uitgetrokken waarna ze beiden in hun blootje staan. De naakte tweeling laat met een glimlach weten dat het wasmandje nog lang niet vol is en dat er nog wel wat kleren bij kunnen!

Jommeke -(parodie)- Woensdag Wasdag_S

Jommeke -(parodie)- Woensdag Wasdag_S

Dat ze met z’n vieren poedelnaakt in zo’n kleine ruimte zijn blijft niet zonder gevolgen. Zo’n draaiende wasmachine is uiterst geschikt om ondeugende dingetjes op te doen. Dat vindt ook Rozemieke die er wijdbeens bovenop zit terwijl ze zich door Jommeke laat nemen. De enigen die haar gehijg kunnen horen zijn de andere drie in het washokje. Datzelfde geldt ook voor Annemieke nadat ze van plaats heeft gewisseld en met luid gekreun door Filiberke naar een orgasme geneukt wordt.

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (3.902 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

8 reacties

 1. savio schreef:

  Er wordt dus nog steeds gestoeid, alleen dit keer in het washok 😀

 2. William V schreef:

  Ze zien er weer knap uit 😀 Voor een andere cover layout gekozen, Bob ?

 3. Lambiorix schreef:

  Als kind was ik al verliefd op de Miekes, maar sedert ze hier regelmatig hun mooi lijfje tonen ben ik niet meer te houden. Jommeke en Filiberke mogen zich gelukkig prijzen met die twee.

  • Bob F schreef:

   Wat ze hier laten zien zullen we in een gewoon album inderdaad niet zo snel tegenkomen.

   • Lambiorix schreef:

    Ik bedenk me det Jef Nys een echte kotholiek was. Flip de papegaai was ook een geschenk van nonkel pater. Hoe zou hij reageren op zijn blote tweeling ? Gezien hij overleden is zullen we het wel niet te weten komen, maar ik kan het me voorstellen.

    • Bob F schreef:

     Hoe hij zou reageren is in het verleden al eens duidelijk gemaakt door de “Pommeke” parodien.

     Die zijn uit de handel gehaald en naar Jef zelf gegaan, waarna hij de meeste vernietigde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *