Jerom, de geile stuntman

Wastl in Duitsland maar hier bekend als Jerom. Het was 1967 toen hij van Arthur, de president van Morotari, zijn gouden pak kreeg wat hij sinds het album “De Gouden Stuntman” lange tijd heeft gedragen.

Jerom - De Gouden Stuntman (fragment 1)

Jerom – De Gouden Stuntman (fragment 1)

Een enkele keer was hij er ook in te zien in de Suske en Wiske-reeks, zoals b.v. in “Het Krelige Ketje”.

Suske en Wiske - Het Krelige Ketje (Jerom, fragment 1)

Suske en Wiske – Het Krelige Ketje (Jerom, fragment 1)

Hij heeft altijd al een zwak voor Schanulleke gehad en dat zorgde er voor dat Wiske al vanaf het begin zijn lieveling was. Wat dat betreft is er door de jaren heen weinig veranderd. Jerom kan het nog steeds heel goed met haar vinden en weet precies waar ze van houdt. En andersom, want Wiske weet op haar beurt ook wel wat hij lekker vindt.

Ze is gek op zijn gouden glitterpak en als hij dat aantrekt weet ze al wel hoe laat het is. Met ongeduld wacht ze op Jerom die ieder moment de slaapkamer binnen kan komen waar hij haar zonder kleren op het bed zal aantreffen.

Als hij eenmaal daar is staat de naakte Wiske op en loopt direct op hem af. Wrijvend over zijn kruis geilt ze hem op want ze weet wat hij van haar verlangt. Graaiend in zijn strakke broek speelt ze nog wat met de zwellende staaf voordat ze die tevoorschijn haalt.

Jerom vindt het likken over zijn eikel heerlijk en laat zijn pik door Wiske goed hard maken. Tevreden kijkt hij omlaag als ze haar lippen om zijn stijve paal schuift waar ze zachtjes op gaat zuigen.

Maar goed dat Wiske altijd al een grote mond had want dat is toch wel nodig als je iemand als Jerom op deze manier wil verwennen. Met niet al teveel moeite beweegt ze haar hoofd heen en weer en begint langzaam te pijpen. Hij weet het goed vol te houden maar uiteindelijk wordt het genot van dat gezuig aan zijn grote pik hem toch teveel. Trekkend aan zijn kloppende staaf laat hij zich door Wiske klaarmaken en spuit haar blote lichaam helemaal onder.

Het is niet voor niets dat Wiske bijna alles gedaan krijgt van Jerom want ze stelt hem niet snel teleur als hij geil is.

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (1.360 totaal)
Deel dit / Share this
1
4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *