Suske en Wiske – Voordringen bestraft

Even geleden wilde Suske in bad gaan maar kwam bedrogen uit omdat Wiske hem voor was. Die kwam net uit het water en stond er met alleen een baddoek om haar middel. Met de opmerking dat hij maar eerder had moeten komen liet ze de doek vallen waarop Suske zeurend naar tante riep dat ze weer voor was gedrongen en naakt in de badkamer stond.

Het vervolgt met een lachende Wiske die laat weten dat tante druk met de stofzuiger in de weer is. Omdat ze hem nu toch niet kan horen grist Wiske zijn handdoek weg en grijpt de blote piemel beet. Plagend beweegt ze een beetje heen en weer om die te laten zwellen maar Suske is nog steeds wat geïrriteerd. Hij wil het voordringen betaald zetten en duwt haar voorzichtig naar achter tot ze met de billen tegen de rand van het bad staat. Geheel onverwachts tilt hij haar benen omhoog waardoor ze achterover in het bad tuimelt en zich leunend op de armen staande moet houden om boven water te blijven.

Hoewel hij beide handen om de benen heeft geklemd voelt ze plotseling gestreel over haar poesje. Handig schuift Suske zijn pik langs het spleetje heen en weer om er zowel zichzelf als de hulpeloze Wiske mee op te winden. Die voelt de paal flink stijf worden en hij laat duidelijk merken dat die al voldoende is gegroeid om haar hele spleet te kunnen raken.

Suske en Wiske -(parodie)- Voordringen bestraft_S

Suske en Wiske -(parodie)- Voordringen bestraft_S

Wankelend in het bad kan Wiske niets doen tegen de wrijvende eikel die kietelend langs haar klitje gaat. Suske weet dat ze beide handen nodig zal gaan hebben om overeind te blijven en drukt zijn knieën wat verder uit elkaar. Daarmee openen ook Wiske’s benen en krijgt hij toegang tot het vochtige poesje dat zich uitnodigend presenteert.

Hij zet zijn eikel tegen de strakke lipjes die met een duwtje van zijn pik voorzichtig uit elkaar worden gedrukt. Machteloos kijkt Wiske naar de stijve lul die haar lichaam langzaam in en uit gaat. Suske zegt dat hij voordringen bestraft met binnendringen en voegt de daad bij het woord door zijn heupen op en neer te gaan bewegen.

Omdat ze alle zeilen moet bijzetten om niet kopje onder te gaan kan Suske ongehinderd seks met haar hebben. De bollende buik van Wiske bevestigt dat zijn lange harde paal alsmaar dieper het kutje in gaat. Hij krijgt de geile meid al snel aan het hijgen en herhaalt de woorden die ze zelf al eerder zei. Ze moet nu dan maar eens laten zien dat ze nooit als eerste komt! Daar heeft de kreunende Wiske niet van terug want tegen die glijdende pik in haar natte kutje valt niets in te brengen.

Ondanks dat ze zich met moeite in evenwicht kan houden wordt ze onverstoord naar een hoogtepunt gebracht. Trillend op haar handen kromt ze de rug als ze door Suske naar een orgasme wordt geneukt.

Ook Sidonia komt klaar, maar dan met stofzuigen, en hoort de dubieuze geluiden die uit de badkamer komen. Het kijkje dat ze er gaat nemen draait door het naakte tweetal uit op een totale verrassing. Wat de bezwete Suske tussen Wiske’s gespreide benen doet behoeft geen uitleg. Daarnaast was hij nog druk in de weer om niet alleen Wiske nogmaals klaar te laten komen maar ook zichzelf. Dat moment is zojuist aangebroken en Sidonia is net op tijd om te zien dat haar Wiske wordt klaargeneukt.

Nadat Suske zijn zaad spuitend over Wiske’s bevredigde lichaam heeft verdeeld geeft tante de hint dat ze maar beter een bad kunnen nemen voordat ze gaan slapen en verlaat met een rood hoofd de wasruimte.

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (4.518 totaal)
Deel dit / Share this
0
10

2 reacties

  1. jkooistra schreef:

    Kijk zo kan het ook!
    trouwens, nog nieuws over je Saint Tropez project?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *