De Miekes. Eind goed, al goed.

Het gaat niet altijd even goed, zo ook bij de Miekes. Ze hebben ruzie gehad en zitten ieder op hun eigen kamer te mokken. Omdat ze zich verveelt trekt Annemieke haar kleren uit en begint wat met zichzelf te spelen maar ook dat vrolijkt haar niet echt op. Ze wil het met de vibrator proberen maar komt tot de ontdekking dat de batterijen leeg zijn. Rozemieke heeft er vast wel liggen en ondanks de ruzie besluit ze er om te gaan vragen.

Ze steekt zich snel in een blouse en loopt naar het kamertje. Rozemieke ligt er verveeld op haar bed en vraagt waarom ze die batterijen nu ineens nodig heeft. Het antwoord ‘daarom’ neemt ze geen genoegen mee en wil de batterijen niet geven. Als Annemieke zegt dat ze het wel wil laten zien waarvoor ze dienen krijgt ze de batterijen.

Rozemieke kijkt verontwaardigd als ze het apparaat ziet waar ze worden ingestopt en vraagt waarom ze niet wilde zeggen waar ze voor dienden waarop Annemieke haar achterover op bed drukt en zegt ‘ik zei toch dat ik het wel zou laten zien’.

Rozemieke ziet hoe ze de blouse van haar lichaam laat glijden en naakt op het bed komt zitten. Voor ze het weet is ook haar eigen kleedje verdwenen en voelt ze een paar tieten tegen de hare drukken.

Een zoemend geluid vult de kamer en Rozemieke schrikt even als het apparaat tegen haar kutje wordt gedrukt maar weet even niet hoe te reageren. Ze voelt de trilstaaf langs haar spleetje gaan en als haar klitje is bereikt wordt het vibrerende topje er stevig tegen gedrukt.

Jommeke -(parodie)- De Miekes, eind goed al goed_S

Jommeke -(parodie)- De Miekes, eind goed al goed_S

De snelle trillingen tegen het genotsknopje brengen haar in extase en als vanzelf gaan haar benen verder uit elkaar. Dit is waar Annemieke op gewacht had en voorzichtig duwt ze de vibrator een stukje naar binnen. Een zacht kreuntje volgt als Rozemieke haar kutje voelt opengaan en naarmate ze het ding steeds verder naar binnen voelt komen begint ze sneller te ademen.

Handig beweegt Annemieke de trillende paal op en neer en gaat steeds wat dieper en sneller. Hijgend beweegt Rozemieke haar kontje omhoog en omlaag om de neukstaaf nog dieper te laten komen. Annemieke geniet van het kreunende meisje dat tegen haar vibrator ligt te rijden.

Annemieke ziet de hevige bewegingen en weet dat het hoogtepunt er aan zit te komen. Ze doet er nog een schepje bovenop en beweegt de trilstaaf nog sneller door haar kutje. Rozemieke laat zich helemaal gaan en laat zich kronkelend van genot klaarneuken. De luide kreunen tijdens haar orgasme hebben het nut van de batterijen bewezen.

Eind goed, al goed.

(drawing by I.A. 2016)

Vandaag 1 keer bekeken (3.148 totaal)
Deel dit / Share this
0
7

4 reacties

  1. jkooistra schreef:

    Je vraagt je nu af of ze ergens een dubbel dildo hebben verstopt.

  2. savio schreef:

    Misschien hebben ze zelfs een voorbinddildo

  3. Bob F schreef:

    Als dat niet zo is kunnen ze er altijd nog eentje aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *