De Miekes ontvoerd door de Koningin van Onderland

Een totaal van enig album losstaand werk is deze prent waarin de Miekes ontvoerd zijn door de Koningin van Onderland en ze zich diep in de duistere kelders en kerkers van haar kasteel bevinden.

De-Miekes-ontvoerd-door-Koningin-van-Onderland-3D

De-Miekes-ontvoerd-door-Koningin-van-Onderland-3D

Versie in hoge resolutie (3000 x 2174): (alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers)

(art by William V 2018)

Wat zich daar gaat afspelen zijn dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. De koningin eist dat de tweeling haar moet gehoorzamen waarop Rozemieke lacherig laat weten dat ze dat zéker zullen gaan doen! Na dit spottende antwoord zegt de koningin dat ze Annemieke al in haar macht heeft en zal het wel even gaan bewijzen. Ze voegt de daad bij het woord en begint de kleren van haar zusje los te maken. Als Rozemieke ziet dat die zich zonder verzet tot aan haar ondergoed laat uitkleden is het lachen haar al vergaan.

De koningin zegt dat het nu haar beurt is om te lachen en doet een paar stapjes achteruit om bevelen te geven in een onverstaanbare taal. Het schuchtere van Annemieke verdwijnt samen met de beha en het slipje die ze gehoorzaam uit trekt waarna ze in haar blootje in de kelder staat.

Als bij toverslag laat de koningin een grote rubberen knuppel uit de grond omhoog komen op de plek waar de naakte Annemieke staat en draagt haar op om zich te laten zakken. Opgelaten ziet Rozemieke hoe ze zonder aarzelen door de knieën gaat tot tegen de knots waarover ze een beetje heen en weer gaat wiebelen.

De valse koningin laat Rozemieke even angstvallig naar de knuppel tussen de benen van haar zusje kijken en geeft dan een nieuwe opdracht. Met een gemene glimlach laat ze Annemieke met opgestoken armen helemaal naar beneden zakken en ziet de verschrikte Rozemieke de lippen om de paal schuiven die met een diepe zucht geheel in haar lichaam verdwijnt.

Onthutst kijkt Rozemieke naar haar zusje die zichzelf zonder schroom op de knots zit te bevredigen. De koningin draagt er zorg voor dat er gestaag op en neer gewipt blijft worden tot ze volledig is opgewonden en beveelt dan het tempo op te voeren. Hevig zwetend laat Annemieke de knuppel nog wat sneller langs haar klitje glijden die ze steeds wat verder het kutje in laat gaan. Met ongeloof kijkt Rozemieke naar de forse paal die de hijgende Annemieke in en uit haar lijf weet te krijgen en hoort aan de snelle kreuntjes dat de climax niet lang meer op zich laat wachten.

Ondanks het gekreun en de vele hoge kreetjes beveelt de koningin stevig door te blijven wippen tot ze echt niet meer kan waarop ze haar gillend laat klaarkomen. Ze heeft hiermee bewezen waar ze tot toe in staat is en gaat er trots op dat Rozemieke heeft kunnen zien dat ze het zusje zo ver kon krijgen dat ze zichzelf naar een orgasme ging neuken.

(story by I.A. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (2.230 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

4 reacties

 1. jkooistra schreef:

  Wederom een pracht plaatje!
  Nu nog een plaatje met de knots tussen Annemieke haar lippen 🙂

 2. William schreef:

  Wat een fantasierijk verhaal Bob 🙂 ik zou het er zelf niet kunnen rondverzinnen hebben 🙂 En die knots toveren en Annemieke er lustig laten over heen glijden …. zooo moeilijk is dat in 3D nu ook weer niet hoor 🙂 🙂 Deze wordt zeker vervolgd 🙂

  • Bob F schreef:

   Een uit de grond getoverde knots is in ieder geval iets wat je niet vaakt ziet. En al helemaal niet als die op deze manier gebruikt wordt 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *