Jerom – Een medicijn voor Ingelein

Ingelein was maar in enkele albums te zien (1980-1981). Waarom dat was wordt duidelijk aan het eind van dit artikel maar eerst dit:

Een verlaten schuurtje met een luik dat toegang geeft tot het gewelf van “De Zwarte Hand”. Deze mafiosi had het in 1972 op juweliers voorzien.

Jerom - De Zwarte Hand (fragment 1)

Jerom – De Zwarte Hand (fragment 1)

Op deze plek komt ook Ingelein terecht, de secretaresse van Jerom die in “Kola de koala” (1980) haar intrede deed.

Jerom - Kola de koala (fragment 1)

Jerom – Kola de koala (fragment 1)

Ze werd door Hanker, een schipper, ontvoerd nadat ze zich ging bemoeien met Barones van Smarten waar hij de medicijnen van had gestolen.

Jerom - Kola de koala (fragment 2)

Jerom – Kola de koala (fragment 2)

In deze versie van het album werd ze al snel weer gered door Jerom…

Jerom - Kola de koala (fragment 3)

Jerom – Kola de koala (fragment 3)

…maar in het volledige verhaal gebeurde er veel meer omdat Ingelein tussentijds ook nog ergens anders gevangen werd gehouden. Natuurlijk weet Jerom haar ook daar te vinden en volgens eigen zeggen net op tijd want iemand had blijkbaar erg stoute plannen. Men had haar gehavende jurk namelijk al voor de helft losgemaakt toen Jerom bij zijn secretaresse aan kwam die er deels ontkleed stond vastgebonden.

Jerom -(parodie)- Een medicijn voor Ingelein_S

Jerom -(parodie)- Een medicijn voor Ingelein_S

Als dit zou kloppen kwam het avontuur daarmee ten einde maar er was nog iets waar nooit iemand wat over zei, tot nu.

Nadat Jerom na een lange speurtocht het schuurtje met de halfnaakte Ingelein eindelijk vond bleek dat niet alleen de ontvoerder ondeugende plannen had. Hij wilde de boeien losmaken maar het eerste wat zijn schaarsbedekte secretaresse vroeg was of hij misschien niet aan dat andere touwtje wilde trekken. Dat was het enige wat voorkwam dat het kleed nog wat verder open zou vallen dus staat Jerom met het touw in zijn hand te staren naar een paar ronde, ontblote borsten.

Terluiks laat ze weten helemaal niets te kunnen doen als hij ook haar riem af zou nemen voordat de boeien worden losgemaakt en daar wordt gehoor aan gegeven. Jerom laat met het ontsluiten van de riem de gehele jurk van het welgevormde lichaam glijden waarna ze alleen nog maar schoenen draagt.

Ingelein zegt zin te hebben in seks en dat ze haar baas wel eens goed zal verwennen als ze is losgemaakt. In plaats daar van reikt Jerom met beide handen naar de boezem van het grietje om haar blote tieten te masseren. Intussen trekt hij zijn broek uit en ze ziet onmiddelijk dat hij ook wel zin heeft in een verzetje.

Jerom -(parodie)- Het medicijn in Ingelein_S

Jerom -(parodie)- Het medicijn in Ingelein_S

Ondanks het touw aan de enkels zet Jerom haar benen zo ver mogelijk uit elkaar om met één hand over het poesje te kunnen wrijven en met de andere de stijfgeworden tepels. Met een kort kreuntje laat ze merken dat Jerom’s dikke vinger het juiste plekje heeft bereikt waarna ze die voorzichtig haar lijf in voelt komen. De gouden stuntman begint zijn geketende secretaresse zonder omhaal te vingeren die al snel hijgend om meer vraagt.

Ze geilde al langer op Jerom maar had toch wel verwacht eerst bevrijd te worden voordat hij zijn stijve pik tegen haar spleetje zou drukken. Maar niets is minder waar dus zal ze zich moeten overgeven aan zijn enorme paal waarmee hij tot aan de laatste centimeter het kutje in gaat. Langzaam laat Jerom zijn opgewonden staaf in de hete Ingelein heen en weer gaan om haar bloedgeil te krijgen. Dat werpt zijn vruchten af want zwetend van opwinding smeekt ze om geneukt te worden.

Een koud kunstje voor iemand als Jerom die zijn pik nu met snelle stoten door haar natte kutje laat glijden. Luid hijgend krijst ze dat ze gaat komen en hoewel ze naar een intens orgasme wordt gebracht denkt de gouden stuntman nog niet aan stoppen. Onophoudelijk blijft zijn harde paal op en neer gaan waarmee hij de kreunende Ingelein nogmaals klaar laat komen. Ze zei eerder dat ze meer wilde en is dat nu zeer zeker aan het krijgen want de stotende paal lijkt onverzadigbaar.

Jerom weet zijn geboeide secretaresse goed bezig te houden die hij voortdurend naar een orgasme wist te neuken maar na haar vier keer klaar hebben te laten komen zal hij dit spannende avontuur moeten beëindigen. Het tempo gaat omlaag als hij moet spuiten en langzaam pompt hij het kutje vol met een fikse stroom aan zaad waarna hij de poedelnaakte Ingelein eindelijk losmaakt zodat ze uit kan rusten. Ze wist de gehele neukpartij dapper te doorstaan dus dat heeft ze dik verdiend.

Nu weten we ook waarom Ingelein maar zo kort te zien was in de Jerom-reeks. Dit album was haar eerste optreden maar de ondeugende bezigheden die ze moest doen naast secretaresse zijn waren erg vermoeiend. De veelvuldige seks waarbij ze zich keer op keer moest laten bevredigen vergde toch te veel van haar.

(drawing by I.A. 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (2.476 totaal)
Deel dit / Share this
1
4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *