Annemieke en Rozemieke op bezoek bij Filiberke

Annemieke en Rozemieke op bezoek bij Filiberke

Het was een zonnige zaterdagmiddag toen Annemieke en Rozemieke besloten om hun goede vriend Filiberke op te zoeken. Ze waren al jaren bevriend en hadden altijd veel plezier samen. Ze waren dan ook erg benieuwd wat voor avontuur hen dit keer te wachten stond.

Annemieke en Rozemieke liepen naar de voordeur van Filiberke’s huis en belden aan. Tot hun verrassing opende Filiberke de deur helemaal naakt! Ze keken elkaar even verbaasd aan, maar besloten er verder geen probleem van te maken.

Terwijl ze naar binnen liepen, zagen ze dat al Filiberke’s kleren in de wasmachine zaten. Hij leek zich nergens voor te schamen en ging gewoon verder met waar hij mee bezig was.

De tweeling was echter gefascineerd door het slingerende lid van Filiberke. Het was iets wat ze nog nooit hadden gezien en ze konden hun ogen er niet vanaf houden. Filiberke merkte hun blikken op en nodigde hen uit om het eens van dichtbij te bekijken en zelfs vast te pakken.

Annemieke voelde zich wat ongemakkelijk, maar liet haar nieuwsgierigheid de overhand nemen. Ze pakte voorzichtig het lid van Filiberke vast en tot haar verbazing begon het te groeien. Het voelde warm en stevig aan in haar hand.

Rozemieke keek vol bewondering toe en besloot ook haar hand uit te steken. Ze begon het lid heen en weer te bewegen, wat ervoor zorgde dat het nog stijver werd. Annemieke schrok van het effect dat haar zusje had en keek haar verontwaardigd aan. Maar Rozemieke was te gefascineerd om te stoppen en ging door met aftrekken.

Filiberke begon zwaarder te ademen en kreunde van genot. Het duurde niet lang voordat hij met een luide kreun klaarkwam, zijn zaad krachtig spuitend. Annemieke en Rozemieke keken elkaar even geschrokken aan, maar konden uiteindelijk niet anders dan lachen om de onverwachte wending van hun bezoek.

Ze besloten dit avontuur voor zichzelf te houden en Filiberke te bedanken voor zijn gastvrijheid. Het was weer een dag om nooit te vergeten.


Verhaaltje gecreëerd door A.I. op basis van de volgende informatie:
Annemieke en Rozemieke naar Filiberke. Opent naakt de deur. Al zijn kleren in wasmachine. Ziet beschaamde tweeling gefascineerd kijken naar slingerend lid. Nodigt uit om vast te pakken. Groeit. Handje Rozemieke heen en weer. Maakt stijf. Annemieke schrikt wanneer zusje harde pik aftrekt. Filiberke hijgt. Komt kreunend klaar, krachtig spuitend zaad.
Nasty Comics, 2023

Vandaag 1 keer bekeken (8 totaal)
Deel dit / Share this