De kokette kasteelvrouw

De oude Van Zwollem deed zijn intrede al in 1957. Zo ook zijn dochter, Anne-Marie, een dame die hier veel te weinig te zien is.

Suske en Wiske - Het sprekende testament (fragment 1)

Suske en Wiske – Het sprekende testament (fragment 1)

Op het eerste oog een onschuldige en welgemanierde verschijning maar wat lijkt te zijn is niet altijd wat het daadwerkelijk is. Dat bleek al in “Het Vliegende Bed“, een album met een verwachtingsvolle titel en dubieuze gebeurtenissen die veelal verborgen werden gehouden…

Suske en Wiske - Het Vliegende Bed (fragment 3)

Suske en Wiske – Het Vliegende Bed (fragment 3)

…maar soms toch in de openbaarheid kwamen.

Suske en Wiske -(parodie)- Het vliegende bed 2

Suske en Wiske -(parodie)- Het vliegende bed 2

Wat er onder die ochtendjas zit is voor Suske en Wiske geen verrassing meer. Die hadden Anne-Marie immers al eerder in de kasteeltuin zien lopen met precies die jas. Ze vroegen haar waarom dat was en ze legde uit dat ze die alleen maar droeg wanneer ze in het zicht liep.

Op de vraag wat ze aan had als men haar niet kon zien maakte ze uitdagend de ceintuur los. Met een glimlach opende ze het kleed en toonde de blozende Suske en Wiske haar onbedekte lijf.

Suske en Wiske -(parodie)- De kokette kasteelvrouw_S

Suske en Wiske -(parodie)- De kokette kasteelvrouw_S

Zonder schroom pakte ze de grote borsten beet en stelde de retorische vraag of de twee soms nooit met zichzelf speelden! Met stomheid geslagen zagen ze Anne-Marie in het gras liggen die strelend over haar hele naakte lichaam ging. Knedend met beide handen speelde ze met haar blote tieten en wreef zachtjes hijgend over de zwellende tepels. Ze werden keihard en voor de bengels volledig stijf overeind gezet.

Ze raakte enorm opgewonden en deinsde er niet voor terug om die geilheid te gaan bedwingen met haar eigen vingers. Suske en Wiske keken wat beschaamd naar het roze klitje dat ze steeds sneller tussen haar vingers door liet glijden. Zuchtend en hijgend bleef ze het natte gezwollen pretknopje bespelen en voelde een hoogtepunt naderen. Met rode oortjes zagen Suske en Wiske de kreunende Anne-Marie bevredigd raken die kronkelend van genot klaar ging komen. Het beoogde orgasme werd bereikt en stelde iedereen tevreden. De bengels hadden de gehele show met belangstelling gevolgd en Anne-Marie was voor nu bevrijd van haar seksdrift dus was er voor niemand reden tot klagen.

(drawing by I.A. 2021 / 2024)

Vandaag 2 keer bekeken (871 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

2 reacties

  1. William V schreef:

    Anne-Marie … mooi herwerkt tot een kasteel van een vrouw Bob ! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *