Coïtuscollege

Het bewijs dat het op school ook best wel leuk kan zijn. Suske en Wiske volgen een opleiding maar op een dag zijn ze veel te vroeg voor de les. Het duurt nog wel even voor het college aanvangt en ze gaan op zoek naar iets om de tijd mee door te komen. Een beetje verveeld kijkt Wiske uit het raam waar de warme zon op het plein schijnt. Achter haar staat Suske die een vermetel plannetje blijkt te hebben.

Hij steekt een hand tussen de knoopjes van Wiske’s kleedje door en beweegt die traag naar boven. Het ene na het andere knoopje springt los maar buiten lopen mensen! Die zijn toch wel verbaasd om een meisje bij het raam te zien waarvan de jurk langzaam wordt geopend. Wiske glimlacht wat nerveus naar hen tot Suske de jurk onverwachts tot aan haar middel naar beneden trekt. Rood van schaamte staat ze met blote borsten voor het raam waar ze door iedereen gezien kan worden.

Hoewel ze zich bewust is van haar ontuchtige verschijning bemerkt ze ook iets van opwinding. Intussen heeft Suske zich van al zijn kleren ontdaan en kietelt plagend Wiske’s roze knopjes die terstond zwellen. Ook vanaf het plein kan men de harde tepels zien groeien die door de naakte Suske stijf rechtop worden gezet.

Suske en Wiske -(parodie)- Het Coïtuscollege_S

Suske en Wiske -(parodie)- Het Coïtuscollege_S

Wiske’s adem versnelt wanneer haar jurk volledig wordt afgenomen en ze beiden poedelnaakt voor het raam staan. Suske gaat zitten op een schoolbankje en trekt haar naar zich toe. Hij zet Wiske op zijn schoot en laat zijn harde lul wrijvend langs haar lipjes gaan terwijl hij op de tepels zuigt. Ze voelt zijn eikel heen en weer bewegen over haar gevoelige klitje en raakt vreselijk opgewonden.

Haar kutje is heet en nat wanneer ze door Suske wordt opgetild die met zijn stijve paal geheel naar binnen gaat. Ze is enorm geil en begint gestaag op en neer te wippen. Met maling aan de mensen die het aanstotelijke spel ontwaren geniet hij van de blote Wiske die zich op zijn stijve pik hijgend zit te bevredigen. Zijn stotende heupen zorgen er voor dat de paal zo diep mogelijk haar lijf in komt.

De meesten die getuige zijn van wat Wiske met deinende tietjes zit te doen schudden afkeurend het hoofd. Een aantal van hen wacht echter gespannen op de climax van het onzedelijke gedrag achter het raam. Wanneer Wiske naar buiten kijkt beseft ze beschaamd dat ze open en bloot seks heeft maar het is nu te laat om nog te stoppen. Ze hunkert naar een orgasme en met rode wangen neukt ze stevig door om het te gaan krijgen.

Zwetend van inspanning komt ze klaar en Wiske’s luide gekreun is tot op het plein te horen. Ze voelt een stroom van zaad in haar kutje spuiten en is blij dat Suske het net zo lekker vond.

Het college ging daarna niet meer door. Voor Suske en Wiske zelfs nooit meer want hun immorele handelingen bleken allerminst gewaardeerd te worden. Misschien moesten ze eens op zoek gaan naar een echt coïtuscollege.

I.A. 2024


Naar het origineel van mezelf 🙂

Willy & Wanda -(Suske en Wiske parodie)- Classroom 01_S

Willy & Wanda -(Suske en Wiske parodie)- Classroom 01_S

I.A. 2013

Vandaag 1 keer bekeken (1.698 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

1 reactie

  1. jkooistra schreef:

    Valt me nog tegen dat het niet in een orgy is uitgelopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *