Jommekes spelletjesboek

Maar liefst 96 pagina’s en boordevol spelletjes. Dat is wat er in het vijfde “Jommekes grote spelletjesboek” uit 2009 is te vinden.

Jommeke - Jommekes grote spelletjesboek 5 (fragment 1

Jommeke – Jommekes grote spelletjesboek 5 (fragment 1

Het zullen best leuke bezigheden zijn maar ons clubje heeft intussen ook andere interesses gekregen. Veel scheelt het niet want hoppen op een springbal is nog steeds één van hun favoriete activiteiten. Daarnaast zijn er nog zo veel dingen waar ze van houden dat er een boek mee gevuld kan worden en dat is dan ook gebeurd.

Zonder iets achter te houden laten ze zien waar ze tegenwoordig de tijd mee verdrijven. Van “Jommekes blote spelletjeboek” kan met recht gezegd worden dat het volledig is gevuld met gezelschapsspelen.

Jommeke -(parodie)- Jommekes blote spelletjesboek_S

Jommeke -(parodie)- Jommekes blote spelletjesboek_S

Ze kunnen elkaar uitstekend vermaken met de losbandige wedstrijdjes die ze aanwenden en waar helemaal in opgegaan wordt.

Een opdracht waar ze vele uren mee door kunnen brengen is “het orgasmemandaat”. De bedoeling is dat de jongens de meiden drie keer achtereen klaar gaan laten komen. Eerst door ze te vingeren, daarna met een likkende tong en tenslotte door ze achterlangs in het kutje te neuken. Het paar dat het snelst de drie climaxen weet te volbrengen wint.

Een lastige opgave voor de Miekes is “het spuitspel” waar ze zonder slikken of morsen moeten pijpen. Degene die bij het afzuigen het langst het zaad binnen kan houden is de winnaar.

Met net zo veel plezier kijken ze ook naar anderen die samen, of alleen, een ondeugend spelletjes spelen. De blote tieten van de Miekes zijn dingen waar de jongen maar geen genoeg van kunnen. Het is altijd weer genieten als er eentje geheel uit de kleren gaat en openlijk gaat liggen masturberen.

Annemieke op haar beurt loert met rode wangetjes naar de stoute Rozemieke als ze zich door Jommeke en Filiberke tegelijk laat neuken. En zo is er voor ieder wat wils.

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (2.826 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

7 reacties

  1. savio schreef:

    Daar zullen ze absoluut geen problemen mee hebben, om dit soort ondeugende spelletjes te doen. Ik denk dat ze hier geen genoeg van zullen krijgen

  2. William V schreef:

    mooie herwerking ! de zomer belooft weer heet te worden met zo’n boek 🙂

  3. savio schreef:

    Het wordt echt absoluut heet, wanneer de Miekes besluiten dat dit soort dingen ook naakt kan 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *