Geile grappen van professor Barabas

Levitatie, oftewel het laten zweven van dingen. Barabas weet natuurlijk dat het nep is en heeft aan Suske voorgedaan hoe het werkt. De verwachting is dat Wiske wel in het kunstje zal trappen en omdat ze beiden wel zin hebben in een verzetje smeden ze een plan.

Wiske wilde juist een douche gaan nemen en glurend om het hoekje wacht Suske op het moment dat ze uit de kleren is gegaan. Snel loopt hij terug naar Barabas en roept naar haar dat ze onmiddelijk moet komen omdat het lappenpopje aan het rondvliegen is. In alle haast komt Wiske poedelnaakt het lab inrennen en is stomverbaasd als ze de zwevende Schanulleke ziet. Dat het een simpel trucje met een hengel is heeft ze niet in de gaten, alsook dat Suske helemaal geen broek aan heeft!

Suske en Wiske -(parodie)- Geile grappen van professor Barabas

Suske en Wiske -(parodie)- Geile grappen van professor Barabas

Als hij het juiste pilletje heeft genomen is onze geleerde lang niet zo onschuldig als dat het lijkt. In “de toornige temmer” leefde hij zich uit op Wiske door haar vast te binden en een zweep te hanteren maar nu wil hij getuige zijn van wat orale vaardigheden. Een flinke tik met de hengel op Wiske’s blote billen dwingt haar geschrokken op de knieën die nu de missende broek van Suske opmerkt. Barabas zegt haar de pik heen en weer te gaan bewegen waardoor het niet alleen meer Schanulleke betreft die omhoog komt.

Nadat ze de paal flink stijf heeft getrokken beveelt de professor dat ze het ding in haar mond moet stoppen en te gaan pijpen. Onder de indruk van zijn assertiviteit schuift Wiske de lippen om het opgewonden lid en begint er op te zuigen. Dat is wat Barabas wilde zien en zegt Suske er voor te zorgen dat de hele pik naar binnen gaat.

Wiegend met de heupen wordt de stijve lul door Wiske’s mond bewogen die happend naar adem voor bevrediging probeert te zorgen. De professor geniet als de neukende Suske het mondje van de hoestende en proestende Wiske staat vol te spuiten en zit al gelijk aan een volgende uitdaging te denken…

(drawing by William V, 2023)

Suske en Wiske - Grappige raadsels van professor Barabas (fragment 1)

Suske en Wiske – Grappige raadsels van professor Barabas (fragment 1)

Vandaag 2 keer bekeken (2.368 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

5 reacties

 1. savio schreef:

  Ik denk dat Prof. Barabas en Suske graag vaker willen samenwerken en dat Wiske een gewillig proefpersoon zal zijn.

  • William V schreef:

   Ja Wiske zal er zeker niet boos om zijn, een flinke tik op haar billen kan haar altijd wel opwinden 🙂

   bedankt voor het verhaaltje errond Bob, goed gevonden 🙂

 2. jkooistra schreef:

  Oeh. Dit smeekt om een follow up. 🙂
  Mooi plaatje en ik denk niet dat Wiske een trio-tje afslaat. FOR SCIENCE! natuurlijk!

  • savio schreef:

   Daar ben ik t ook mee ens, maar dan moet wel er zo’n plaatje te vinden zijn, waarbij ze deze op die manier kunnen bewerken. Ik denk dat dit wel zal gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *