Ook in 2022, prettige kerstdagen van Suske en Wiske

De maretak (Viscum album) is een groenblijvende plant uit de sandelhoutfamilie (Santalaceae). Dit heb ik gewoon van Wikipedia gehaald want ik heb alles behalve groene vingers.

Er zijn vele verschillende mythes rondom dit heksenkruid en ook een aantal gebruiken. Eén er van is dat je iemand mag kussen die met kerst onder een opgehangen maretak staat en die gewoonte is Wiske welbekend. Om uit te vissen of Suske daar ook van op de hoogte is heeft ze zo’n tak uit de tuin gehaald.

Met een simpel touwtje knoopt ze die vast aan de lamp boven de bank, een plek waar Suske die zeker zal zien hangen, en gaat zitten wachten tot hij de kamer in komt. Als dat even later gebeurt hoort ze al onmiddelijk dat het gebruik ook bij hem niet onbekend is. Hij voegt er aan toe dat hij het wel met de tong wil doen en dat is precies de richting die Wiske uit wil gaan. Ze laat dan ook weten er al op gerekend te hebben zijn tong tussen haar lippen te krijgen.

Wat Suske nog niet in de gaten had was dat ze haar oude witte topje met zwart minirokje tevoorschijn had gehaald. Pas nadat hij wat dichter was genaderd zag hij wat ze had aangetrokken en de houding waarin ze zat ontnam alle twijfel over wat ze nog meer aan had!

Suske en Wiske -(parodie)- Prettige kerstdagen 2022

Suske en Wiske -(parodie)- Prettige kerstdagen 2022

Als hij voor Wiske staat trekt ze de knieen wat verder op waardoor het korte rokje langs de blote billen omhoog glijdt en schuift dan haar topje opzij. Naar het plekje waar ze gekust wil worden hoeft hij niet te gissen als ze met gespreide benen afwachtend naar achter leunt. Hoewel Suske dacht aan een tedere zoen op de mond is hij de beroerdste niet en knielt voor haar neer. Vrijwel meteen bemerkt hij de opwinding die ontstaat als hij zijn kussende mond op de schaamlippen drukt waarop ze de benen nog verder uit elkaar doet.

Hij zei eerder al het met de tong te willen doen en brengt daar geen verandering in. Met voorzichtige likjes bespeelt hij het jeukende klitje dat al aardig vochtig wordt. Wiske’s adem versnelt als de tong het spleetje in gaat die met draaiende bewegingen de binnenkant van haar kutje gaat verwennen. Ze vindt het heerlijk om zich zo ongeremd te laten likken en drukt hijgend Suske’s hoofd stevig tegen haar poesje om hem diep naar binnen te laten gaan. Zuigend op haar hete gezwollen klit laat hij de geile Wiske sidderen van genot van wie het hoogtepunt nadert.

Alsmaar sneller hijgend zal ze er aan moeten geloven en ondanks dat ze het zou willen kan ze het orgasme niet langer uitstellen. Met intens gekreun eindigt het beffen en gaat Suske haar klaar laten komen.

Seks is haar lust en leven en nog zwetend van de hevige climax denkt ze alweer na over een vervolg.

(drawing by I.A. 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (2.989 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

7 reacties

 1. Bob F schreef:

  Voor degenen die een email ontvangen als er een nieuw bericht is geplaatst… helaas, dat werkt nu niet. Sinds de update van enkele dagen geleden deden er zich al fouten voor tijdens het verzenden en dat had sinds gister opgelost moeten zijn. Dat is gedeeltelijk waar want de foutmeldingen zijn inderdaad verdwenen, samen met alle notificaties die verzonden hadden moeten worden want het werkt nu helemaal niet meer.
  Totdat het is opgelost is de “abonnement”-optie dus totaal nutteloos.

 2. savio schreef:

  Dat zal een ondeugende kerst voor ze worden :).

 3. savio schreef:

  Zalig kerstfeest iedereen

 4. Barts schreef:

  Is ook weer een hele lekkere plaat en verhaal he, nogmaals bedankt hiervoor Bob

 5. jkooistra schreef:

  Prettige feestdagen iedereen!

 6. Daniel schreef:

  Mooie kaart hoor ! Het zal mij benieuwen of Suske op de nieuwjaarskaart nog steeds al z’n kleren aan heeft !

 7. William V schreef:

  Wat er toch allemaal onder een maretak kan gebeuren 😀 knappe prent Bob !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *