De pikken van Gobelijn

Het album wat we kennen als “de kippen van Gobelijn” is een verhaal waarbij het al vanaf het begin helemaal fout liep. Dit Jommeke-album was namelijk bedoeld als een Miekes-avontuur maar er sloop een fout in de titel. Dat heeft men enigszins recht weten te zetten door een kaft te ontwerpen waarop enorme kippen staan afgebeeld.

Net voordat het uitgebracht zou worden ging ook nog het verhaal verloren en bleef enkel de inhoudsloze kaft over. Met veel gehaast werden er nieuwe tekeningen gemaakt en kwam er toch nog een compleet album.

Jommeke - De kippen van Gobelijn (fragment 1)

Jommeke – De kippen van Gobelijn (fragment 1)

Lange tijd werd het originele boekwerk als verloren beschouwd tot er een gecodeerd bestand opdook wat mogelijk verwees naar deze uitgave. Na veel zwoegen en zweten is het gelukt dit alles te decoderen en komen we eindelijk te weten hoe het oorsponkelijke Miekes-album er uit had moeten zien.

Miekes -(parodie)- De pikken van Gobelijn (animatie 1)

Miekes -(parodie)- De pikken van Gobelijn (animatie 1)

Het begon met een verstrooide Gobelijn die een flinke slok uit een verwisseld flesje nam. De mutaties die volgden konden op zich weinig kwaad maar zorgde wel voor wat ongemak. Zo kon hij b.v. geen broek meer aan. Dat zou geen punt zijn voor een uitvinder die toch altijd in zijn eentje werkt tot daar de Miekes ineens op de stoep staan.

Ze weten niet hoe ze het hebben als ze de halfblote geleerde aantreffen met drie extra piemels! Hij zegt niet te weten hoe lang ze zullen blijven hangen dus vraagt hij de meiden om er direct mee te gaan experimenteren.

Miekes -(parodie)- De pikken van Gobelijn_S

Miekes -(parodie)- De pikken van Gobelijn_S

Annemieke wil wel helpen en zodra haar truitje uit is wordt al meteen duidelijk dat alles functioneel is. Zonder het te vragen trekt ze ook dat van Rozemieke uit en begint opzichtig met de blote tieten te spelen. Dat blijft bij Gobelijn niet onopgemerkt want zijn zwellende kwartet begint gestaag omhoog te komen.

Hij ziet het rokje van Annemieke verdwijnen die poedelnaakt op de grond gaat zitten en een van zijn groeiende palen in de mond neemt voor een intensieve test. Alles lijkt te werken naar behoren want ze zuigt de grote pik op zijn knie in een mum van tijd volledig stijf en nodigt Rozemieke uit om de middelste twee voor haar rekening te nemen.

De professor kan alleen maar genieten van de pijpende tweeling die beurteling al zijn harde palen af zitten te zuigen maar er is meer.

Ze zeggen Gobelijn op zijn stoel te gaan zitten omdat ze, net als vroeger, paardje willen rijden op zijn schoot. De twee enorme palen op z’n knieën wijzen recht omhoog tussen de benen van de Miekes die er met blote billen boven hangen en langzaam naar beneden zakken.

Hij ziet hoe zijn eikels de spleetjes voorzichtig openen waarop de meiden beide harde staven geheel de kutjes in laten gaan. Rustig wippen ze op en neer tot ze nat genoeg zijn om het tempo te kunnen verhogen en voor allen was paardje rijden nog nooit zo leuk als nu! De professor is in zijn nopjes met de wippende meiden op zijn schoot en de Miekes vinden het geweldig om iemand met z’n tweeën tegelijk te kunnen neuken.

Nadat ze de kutjes helemaal vol hebben laten spuiten leggen ze Gobelijn op de grond en nemen met de ruggen tegen elkaar plaats om de twee overige pikken naar binnen te laten glijden. Een zeer succesvolle test want ze neuken zich samen naar een heerlijk orgasme en voelen wederom een dubbele lading zaad de lijven in gaan van de professor die in de Miekes klaar ligt te komen.

Helaas was dit het enige ritje wat ze konden maken want de symptomen waren al snel weer verdwenen. Maar… Gobelijn heeft nog wel steeds dat speciale drankje…

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (1.767 totaal)
Deel dit / Share this
1
3

2 reacties

  1. William V schreef:

    Bedankt voor het posten Bob !! heel leuk gedaan met het gecodeerde bestand !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *