Kiekeboe – Geilen en kwijlen

In de vernieuwde uitgave (2.0) heeft ze een 2-delige gele bikini maar in de oorspronkelijke “Kiekeboeket” uit 1986 vond men een bovenstukje nog niet zo nodig en draagt Fanny enkel een rood broekje.

Kiekeboe - Kiekeboeket (fragment 1)

Kiekeboe – Kiekeboeket (fragment 1)

Dat Marcel’s rode Kadett in het water eindigde was niet de enige opmerkelijke gebeurtenis die dag. Konstantinopel zat al een hele tijd met Fanny opgescheept en had al laten weten het niet eerlijk te vinden dat zij topless mocht zonnen maar hij zijn zwembroek aan moest houden. Toen Charlotte een ommetje ging maken en Marcel wat lag te slapen zei Fanny dat hij nu zijn gang wel kon gaan.

Maar Nopel had intussen al net iets te lang naar een paar blote borsten zitten staren en durfde het niet meer aan. Daar wil Fanny echter niets van weten. Wel er over zeuren en dan toch niet doen wil er bij haar niet in! Ze wil Nopel de waarheid gaan zeggen en stapt op hem af maar als hij zich op zijn rug draait ziet ze wat er aan de hand is. Het zal de gezwollen bobbel wel zijn die hem er van weerhoudt maar waar ze nu wel nieuwsgierig naar is!

Kiekeboe -(parodie)- De geile kwijler_S

Kiekeboe -(parodie)- De geile kwijler_S

Ze laat zich er niet door tegenhouden en schuift zonder aarzelen de gespannen broek omlaag waarop het bevrijdde lid als een veertje omhoog springt. Dat het nog niet was uitgegroeid blijkt als Fanny ook haar broekje uittrekt want de staaf van Nopel richt zich nog wat verder op. Dan voelt hij haar hand om zijn pik waarmee ze langzaam heen en weer gaat om de zwellende paal helemaal overeind te krijgen.

Met weinig reden tot klagen laat hij zich door de blote Fanny aftrekken maar het wordt nog beter nu ze met wijde benen boven op hem gaat zitten. Ze drukt de eikel voorzichtig tegen haar vochtige kutje waarna Nopel zijn stijve pik tussen de natte lipjes naar binnen voelt glijden. Hij komt er achter dat Fanny het wellicht ook wel wat saai vond op dat afgelegen strandje en is blij dat ze voor seks als vermaak heeft gekozen.

Het gehijg en gekreun zorgt er wel voor dat Marcel uit zijn slaapje wordt gehaald die met een half oog naar het verzetje kijkt waar het neukende tweetal zich zwetend mee bezig houdt. Slaapdronken ziet hij de naakte Fanny wippend op Konstantinopel zitten maar denkt nog niet wakker te zijn. Hij kijkt er dan ook niet van op als een flinke lading zaad het kutje van de klaargekomen Fanny in wordt gespoten want het is immers maar een droom.

Toch?..

(drawing by I.A. 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (7.799 totaal)
Deel dit / Share this
0
10

5 reacties

 1. William V schreef:

  leuk verhaal Bob, Gelukkig voor Nopel ging zijn bobbel er wel in bij Fanny en niet zijn gezeur 😀

 2. savio schreef:

  Dat ziet er echt heet uit.
  Dan weten ze ook wat ze thuis kunnen doen aan een verzetje, mochten ze zich vervelen 😀

 3. jkooistra schreef:

  Voor Nopel is dit een droom die uitkomt 😛

 4. held schreef:

  Zeker een droom die waar komt! Fijn om Nopel is te zien

 5. Barts schreef:

  Dat moet inderdaad een fijne droom zijn geweest voor zowel Nopel als Marcel. Begrijp me niet verkeerd ik denk dat Fanny er ook zeker wel van genoten heeft. Maar Nopel moet wel scheel van genot hebben gekeken toen hij Fanny’s kutje vol zaad spoot. Wat Marcel betreft, ik zou ook denken dat ik droomde als ik zo’n naakte meid genietend op zo’n stijve paal zag rijden. Zulke dromen zal Marcel wel geen genoeg van kunnen krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *