De Wiskerstboom

Zoals bij zovelen is de kerstboom ieder jaar weer een terugkerende accessoire in huize Sidonia maar deze keer is er wat mis gegaan.

Suske en Wiske -(parodie)- De Waaghalzige Wiskerstboom (kaft)

Suske en Wiske -(parodie)- De Waaghalzige Wiskerstboom (kaft)

Suske en Wiske zouden er eentje regelen maar toen het zover was bleek Wiske bij het winkelen net wat teveel geld te hebben uitgegeven. Ze waren er al erg laat op uitgegaan en nadat ze geld hadden bijgehaald bleken ze overal uitverkocht te zijn. Wiske voelde zich wat schuldig maar tante kwam met een plannetje om tijdens de kerst toch wat versierd in huis te hebben. Wiske moest dan maar zelf voor kerstboom spelen.

Suske en Wiske -(parodie)- De Wiskerstboom 1

Suske en Wiske -(parodie)- De Wiskerstboom 1

Veel zin had ze er niet in maar Suske wist wel een manier die er voor zou zorgen dat ze daar vast niet lang hoefde te staan. Met z’n tweeën halen ze de slingers en lampjes tevoorschijn om de levende kerstboom vorm te kunnen gaan geven. Wiske volgt Suske’s idee door alles uit te trekken wat ze aan heeft en laat zich door hem versieren.

Suske en Wiske -(parodie)- De Wiskerstboom 2

Suske en Wiske -(parodie)- De Wiskerstboom 2

Met al die lampjes om haar naakte lichaam had ze het al niet koud maar krijgt het nog warmer als Suske de roze knopjes begint te strelen. Kerstballen moeten immers ergens aan kunnen hangen dus wrijft hij over de zwellende tepels tot ze hard en stijf naar voor wijzen zodat hij er makkelijk een lusje omheen kan schuiven. Een piek of ster voor in de top hebben ze niet maar als vervanging heeft Wiske één van haar vibrators meegebracht.

Suske en Wiske -(parodie)- De Wiskerstboom 3

Suske en Wiske -(parodie)- De Wiskerstboom 3

Ze zijn toegekomen aan het lastigste deel en dat is de standaard waar een boom normaal op neergezet wordt. Suske heeft z’n hand al tussen haar benen en is al druk heen en weer aan het wrijven om het poesje vochtig te maken. Als het zover is pakt hij Wiske bij de billen die tot boven de grote standaard getild wordt waar hij haar met strakgespannen kutje om de ferme paal langzaam naar beneden laat glijden. Een lange kreun klinkt als een flink deel van de paal Wiske’s lichaam in komt maar vindt het wel lekker zo.

Suske en Wiske -(parodie)- De Wiskerstboom 4

Suske en Wiske -(parodie)- De Wiskerstboom 4

Als de anderen eenmaal zijn gearriveerd en de opgetuigde wiskerstboom voor het eerst zien zijn ze zeer verrast. Lambik is in zijn nopjes met zo’n blote Wiske maar Sidonia is er een beetje van ondersteboven. Ze had het zelf voorgesteld maar niets over kleren gezegd. Waarom Jerom wat minder onder indruk is kun je in de plaatjes lezen.

Suske en Wiske -(parodie)- De Wiskerstboom 5

Suske en Wiske -(parodie)- De Wiskerstboom 5

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (1.180 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

11 reacties

 1. savio schreef:

  William, dat ziet er echt goed uit. Dat Sidonia die schoen gooit, is zeer typisch voor d’r

 2. Bob F schreef:

  En dat je dan ook precies dat aanhaalt! Aan die schoen zit namelijk ook nog een klein verhaaltje vast 🙂

 3. jkooistra schreef:

  Prettige kertstdagen iedereen!
  Mooie reeks plaatje, zag iets soortgelijks langskomen van Boeserwolf op pixiv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *