Kom wel Sinterklaas

Dat is geen typefout maar een malapropisme met een verhaal.

Ook in de wereld van de strips komt Sinterklaas langs maar om het zekere voor het onzekere te nemen zijn er wel speciale maatregelen getroffen waar men zich aan moet houden. Dat hebben onze meiden er wel voor over en volgen nauwlettend zijn strenge regels als ze hem met een bezoekje vereren om een presentje uit te gaan zoeken.

Pippi Langkous staat vooraan in de rij het talrijke speelgoed te bekijken maar kan geen keuze maken. Nu heeft de Sint niet alle tijd dus zegt hij dat ze dan maar even op zijn schoot moet komen zitten.

Volgens de voorschriften was kledij verboden dus zit ze een ogenblik later zonder kleren op zijn schoot. Vanwege het getreuzel neemt de goedgeiligman een vibrator en besluit om die dan zelf maar op haar uit te gaan proberen. Zachtjes drukt hij de trillende staaf tegen het spleetje en laat de andere meiden zien dat hij geen rommel heeft meegebracht want Pippi wil al direkt meer.

Annemieke is de volgende in de rij en terwijl ze haar beurt afwacht kijkt ze gespannen naar de speelpaal die de Sint steeds verder naar binnen schuift. Dat wil ze ook wel en wordt er zo geil van dat ze ongeduldig haar poesje begint te strelen. Het maakt Fanny, Wiske, Sam en Rozemieke al net zo hitsig die eveneens vol ongeduld in hun blootje staan te wachten.

Wie ook ongeduldig werd is Sidonia die zich afvroeg waar Wiske bleef en toch eens een kijkje ging nemen. Dat Sinterklaas gepaard gaat met surprises is niets nieuws maar de verrassing die ze aantreft als ze de deur opent is dat echter wel!

Kom wel Sinterklaas -(parodie)- Pippi Miekes Fanny Wiske Sam Sidonia

Kom wel Sinterklaas -(parodie)- Pippi Miekes Fanny Wiske Sam Sidonia

Waar ze in alle naïviteit en goedgelovige onschuld dacht dat het om speculoos en mandarijntjes ging ziet ze haar Wiske met vijf andere meiden geheel ongekleed op de Sint staan wachten. Als ze de naakte Pippi Langkous opmerkt wordt het haar ook duidelijk wat de vreemde geluiden waren die ze al hoorde. Zelfs kousen heeft ze niet meer aan en zit met gespreide benen te genieten van de vibrerende paal die de Sint bevredigend haar lichaam in en uit beweegt.

Ze kan het nauwelijks geloven dat Sinterklaas aan zulke verrassingen doet tot hij de hijgende Pippi laat kronkelen en met de staaf zonder pardon naar een orgasme neukt! Terwijl ze kreunend klaar zit te komen laat de Sint de meisjes weten dat hij meer dan genoeg speelgoed heeft en dat ze zelf maar wat uit moeten zoeken om zich te vermaken.

Sidonia staat perplex als de meiden er gehoor aan geven en allemaal wat weten te vinden waarmee ze plezier kunnen hebben. Binnen de kortste tijd is de ruimte gevuld met hijgende meiden en de kutjes met spannende speeltjes. Temidden van het seksfestijn staat Sidonia die niet weet wat haar overkomt. Alle 6 zijn ze zichzelf aan het verwennen en ze zou er wat van willen zeggen maar geen idee wat. Het zal door het luide gekreun waarschijnlijk toch niet gehoord worden dus laat ze het maar gaan en wacht tot Wiske zich heeft klaargewipt op het bijzondere hobbelpaard zodat ze op huis aan kunnen.

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (2.985 totaal)
Deel dit / Share this
2
5

10 reacties

 1. savio schreef:

  Daarvoor willen de meiden wel bij hem op schoot zitten, hopende dat hij hun tieten ook weet te vinden.

  • William V schreef:

   Och zelfs al is de sint zo blind als een mol … op de tast zal ie zich wel kunnen oriënteren en pipi’s formaat zal alleszins niet moeilijk te vinden zijn 😀

 2. lambiorix schreef:

  Dat ze maar oppassen voor zijnen staf. Subiet kunnen ze enkele dagen niet meer zitten zonder pijn.

 3. William V schreef:

  Bedankt Bob, leuk verhaaltje er weer bij verzonnen !

 4. jkooistra schreef:

  Leuk plaatje! En wat had Sidonia anders verwacht? XD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *