Sexy Sidonia – Het bruuske bloot

De Suske en Wiske-reeks zijn niet alleen de genummerde albums die de meeste wel kennen. Er zijn ook verhalen die niet als regulier avontuur werden uitgegeven. De kaft was vaak afwijkend doordat de bekende witomrande vierkant vervangen werd door een cirkel. Doorgaans betreft het dan een reclameuitgave voor b.v. een supermarkt of bank.

Suske en Wiske - De Zilveren Appels (fragment 1)

Suske en Wiske – De Zilveren Appels (fragment 1)

Hier zou wel eens een uitzondering op gemaakt kunnen worden. Als die er was zouden soortgelijke kaften ook te vinden kunnen zijn op de albums waarin Sidonia haar eigen avonturen beleeft.

Sexy Sidonia -(parodie)- Het Bruuske Bloot_S

Sexy Sidonia -(parodie)- Het Bruuske Bloot_S

In de “Sexy Sidonia”-reeks laat ze het beste van zichzelf zien en speelt er een uiterst pikante tante die wel zeer ondeugende dingen doet. Ze blijkt erg lenig te zijn en in “Het bruuske bloot” geeft ze prijs hoe een doodgewoon weekend er voor haar uit ziet. Als ze die lange rok niet draagt kan ze posities aannemen waar velen alleen maar van kunnen dromen. Daar kleren dan toch al lastig zijn heeft ze die ook amper, of helemaal niet.

Wat normaal gesproken verborgen blijft komt nu wel tevoorschijn en zien we hoe ze haar roze tepels strelend overeind laat komen. Nadat ze de twee harde knoppen volledig stijf heeft gemaakt komt er een heel arsenaal aan erotische speeltjes voorbij, en dat is niet alleen om te laten zien wat het zijn.

Met de spillebenen flink gespreid worden die stuk voor stuk uitvoerig gebruikt en de ene naar de andere dildo of vibrator wordt hijgend naar binnen geschoven. Hunkerend naar een orgasme neukt ze zich naar een climax of laat een trillende pretpaal het werk doen tot ze klaar is gekomen.

Het is dan ook geen verrassing dat er in de weekenden alleen maar hijgende en kreunende geluiden uit Sidonia’s huisje komen maar daar zijn ze in die buurt intussen wel aan gewend.

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (3.629 totaal)
Deel dit / Share this
0
8

4 reacties

  1. William V schreef:

    Haha 🙂 waarom niet ? de miekes hebben ook hun eigen album al gekregen en schanulleke ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *