De Klankentapper

Professor Barabas heeft een apparaat uitgevonden dat ook in toekomstige avonturen een rol zal gaan spelen. Het is een machine waarmee met bloemen en planten gepraat kan worden.

Suske en Wiske - De Klankentapper (fragment 1)

Suske en Wiske – De Klankentapper (fragment 1)

De klankentapper, oorspronkelijk verschenen in 1961 als vlaamse 2-kleurendruk, is zoals bijna alle vroege albums ook opnieuw ingekleurd en later opnieuw uitgegeven in het A.B.N.

Suske en Wiske - De Klankentapper (origineel)

Suske en Wiske – De Klankentapper (origineel)

Nu zijn er ook nog een andere varianten van deze kaft. Waar bij de eerste twee alleen de kleuren zijn overgedaan heeft de derde een aantal saillante details. Jerom springt er nog steeds over het huisje waar hij Suske en Wiske aantreft. Die zijn druk in de weer met de nieuwe machine, al gebruiken ze deze wel op hun eigen manier!

De probe gaf Suske het idee om Wiske’s jurkje voorzichtig omhoog te tillen en het ding plagend tussen haar benen te schuiven. Ze was dit soort streken wel gewend van hem en deed alsof er niets aan de hand was maar dat veranderde toen Suske aan de knoppen ging draaien.

Het ding begon hevig te trillen en snel drukte hij het stevig tegen haar blote poes. Wiske schrikt even van het gebeuren maar het geeft haar al gauw een lekker gevoel. Suske wil wel eens weten wat de machine allemaal nog meer kan en begint Wiske’s jurkje los te knopen. Die is zo heerlijk aan het genieten dat ze amper merkt dat ze wordt uitgekleed.

Suske en Wiske -(parodie)- De Klankentapper_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Klankentapper_S

Met het draaien aan de knoppen laat hij de probe van vorm veranderen die hij recht omhoog onder het naakte meisje houdt dat gehurkt op het gras zit. Daar wil de nieuwsgierige Wiske wel wat meer van voelen en zakt langzaam door de knieën zodat ze haar lipjes behoedzaam over de probe kan schuiven.

Na de benen verder uit elkaar gezet te hebben ziet Suske het flexibele ding geheel bij de geile Wiske naar binnen gaan waarna hij met de knoppen van het apparaat gaat spelen. Ze weet niet wat haar overkomt als de beweeglijke staaf in werking treedt. Met de trillende sonde in haar lichaam voelt ze hoe die kronkelend de weg lijkt te gaan zoeken. Zachtjes hijgend geniet ze van het buigende en draaiende tuig dat Suske in haar kutje stopte. Dat ze er mee tot het uiterste zal worden gedreven weet ze dan nog niet.

Suske neemt alle tijd en probeert één voor één alle mogelijkheden uit die de machine te bieden heeft, dit met volle tevredenheid van de blote Wiske die er heerlijk mee verwend wordt. Puffend en hijgend maakt Suske haar met het apparaat klaar maar de machine kent nog veel meer standjes. Spelend met de knopjes manoeuvreert hij met de staaf die hij bij zijn blote vriendinnetje heeft ingebracht en die met een rood aangelopen hoofd weer klaar zit te komen.

Suske is niet te stoppen en met een aaneenrijging van luide kreunen trilt hij Wiske van het ene naar het andere orgasme. Genietend van die beweeglijke sonde tussen haar natte, gezwollen lippen probeert ze het steeds weer vol te houden tot de volgende climax. Zwetend en kreunend wordt ze door het apparaat nog net op tijd voor een laatste keer klaargeneukt want na dit achtste orgasme is niet alleen zij maar ook de accu van de machine uitgeput.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (2.944 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *