Verdwenen plaatjes

Er is wat raars aan de hand voor wat betreft het bekijken van plaatjes. Sommigen zijn zichtbaar, anderen weer niet, en weer anderen alleen nadat er op geklikt is. Niet zo handig voor een site die het moet hebben van de plaatjes.

Er wordt aan gewerkt. Tot die tijd… als je iets niet ziet waar je wel wat had verwacht, klik er dan eens op. Vaak werkt het dan wel.

Vandaag 1 keer bekeken (631 totaal)
Deel dit / Share this
1
3

2 reacties

 1. Bob F schreef:

  Nieuws:

  Weinig aan de hand. De meeste plaatjes doen alleen raar bij mij. De overschakeling naar twee nieuwe QHD monitoren verloopt niet vlekkeloos, Omdat de resolutie nu twee keer zo hoog is had ik Windows ingesteld op 200% zodat alles op de oude manier werd weergegeven. Dat “alles” blijkt alleen niet op te gaan voor webbrowsers want die geven er de brui aan als het om wat grotere plaatjes gaat.

  Met enkele andere plaatjes daarintegen is wel wat aan de hand maar dat is op te lossen. Kost alleen even tijd om uit te zoeken wat er wel en wat er niet werkt.

  Aanvulling:
  Vanwege het gebrek aan enige kwaliteit gaan de nieuwe monitoren weer retour…

 2. Bob F schreef:

  Weinig met de plaatjes te maken maar toch maar even hier….

  Een andere “object-cache”-module geïnstalleerd. Deze zou efficiënter moeten werken. Wel jammer dat de “site-tester”-tool zojuist is veranderd zodat vergelijken met de oude situatie niet meer mogelijk is. Morgen weer overwerken dus nog weinig tijd gehad om goed te testen maar alles lijkt het nog te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *