Catootje en Jeroen – De slagroomspuit

Catootje en Jeroen zijn nog present in huize Tromp maar de rest is allemaal de deur uit. Ze hebben wel zin in iets lekkers dus gaan ze op zoek naar wat zoetigheid. Dat valt erg tegen want alles is op maar Jeroen zegt dat hij voor Catootje wel wat heeft wat ze wellicht wel lust.

Nieuwsgierig naar wat het is komt Jeroen met een slagroomspuit op de proppen. Met de woorden dat ze die eerst heel goed moet schudden om er iets uit te kunnen krijgen neemt Catootje de slappe spuit in haar hand en beweegt er wat mee heen en weer. Het is niet tevergeefs want ze voelt de slagroom al meteen beginnen stijven.

Na een paar minuutjes zegt Jeroentje dat ze gerust wat harder mag gaan schudden dus grijpt ze het ding stevig beet en laat het wat sneller door haar vingers glijden. De spuit is intussen al flink gegroeid en Catootje verwacht er een fikse portie slagroom aan over te houden. Aangemoedigd door Jeroen knijpt ze er nog net wat harder in en laat haar hand nog wat sneller op en neer gaan.

Jan Jans en de Kinderen -(parodie)- Slikken_S

Jan Jans en de Kinderen -(parodie)- Slikken_S

Als hij enthousiast “Ja! Schudden! Schudden” begint te roepen merkt ze dat hij zelf ook opgewonden raakt van de stijve spuit. Hijgend zegt hij dat ze op moet letten want de slagroom is bijna klaar en kan nu ieder moment komen. Catootje wil niets verspillen en stopt het ding nog juist op tijd tussen haar lippen. Ze verschrikt van de straal met slagroom die ineens haar hele mondje vult maar weet alles weg te slikken.

Zachtjes blijft ze sabbelen aan de harde spuit en zuigt er uit wat ze krijgen kan. Het had wel een wat vreemde smaak maar ze wilde Jeroentje liever niet teleurstellen. Aan zijn gezicht te zien lijkt hij echter meer dan tevreden te zijn!

(drawing by I.A. 2012 / 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (7.420 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

7 reacties

 1. savio schreef:

  Ziet er goed uit! Ben nieuwsgierig of het alleen hier bij blijft 😀

 2. William V schreef:

  Gelukkig voor Jeroen dat Catootje het bij schudden houdt … stel je voor dat ze de slagroom(spuit) stijf zou kloppen !! 😀

 3. savio schreef:

  Hoe zou ze het vinden als Jeroen’s slagroomspuit in d’r zou zitten?

 4. Barts schreef:

  Wel een goede vondst van Jeroen om zijn pik een slagroom spuit te noemen. Ja Catootje Jeroen zijn slagroom smaakt wel iets anders, maar het zit vol eiwitten en proteïnen alles wat een jonge dame zoals jij.nodig hebt. Veel beter dan gewone slagroom en zolang je deze maar gewoon doorslikt wordt je er ook niet dik van…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *