Suske en Wiske Blootblad

Na de 11de uitgave van de Suske en Wiske stripspecial verscheen op 15 september 1993 de eerste editie van het reguliere weekblad. Naast leerzame dingetjes voor de jongeren werden er verschillende strips in gepubliceerd van, natuurlijk, Suske & Wiske maar ook van Lambik, Jerom, Schanulleke, Het Prinske, Bessy, Biebel, Kiekeboe, Barnabeer, Bollie & Billie en wat al niet meer. Helaas hield het in 2003 op te bestaan.

Suske en Wiske - Weekblad 31 (fragment 1)

Suske en Wiske – Weekblad 31 (fragment 1)

Ook leerzaam is een ander blaadje wat het meer moet hebben van een volwassen publiek. Bij uitstek geschikt om aan informatie te komen over achterliggende onderwerpen uit de stripwereld.

Suske en Wiske -(parodie)- Blootblad week 37_S

Suske en Wiske -(parodie)- Blootblad week 37_S

In deze uitgave ondermeer:

De weermachine.
Een uitvinding van professor Barabas waarmee je zeer plaatselijk het weer kan beïnvloeden. Zo kunnen Suske en Wiske tijdens een fikse regenbui als enigen op het strand in de zon blijven zitten. Het apparaat werkt zo goed dat zelfs de zwemkleding wordt uitgetrokken!

Filmoverzicht.
Recentie van de uiterst pikante film “Seksfestijntje” met Pippi Langkous in de hoofdrol. Het begint met het bakken van pannenkoeken maar al snel slaat de sfeer om en raakt Pippi verwikkeld in een trio met Annika en Tommy. Een opwindend festijn waarin verwennen centraal staat en onverbloemd te zien is hoe ze elkaar meermaals klaar laten komen. De climax van deze pornofilm is de enorme dildo waarmee ze de geile Pippi langdurig neuken!

Billenkoek.
Een vervolgverhaal rond de knipoog van Wiske waarmee ze ieder avontuur afsluit. Steeds in een andere positie staat ze achter het bord door de uitgezagen cirkel te kijken. Dit keer moet ze nogal ver naar voor buigen waardoor het jurkje een aardig stukje omhoog kruipt. Het ontgaat Suske niet dat er van een slipje geen sprake is. In het volgende deel kun je zien wat Suske doet nadat hij het kleed van haar blote billen heeft getild.

Onthullingen.
Hoe komt het toch dat Wiske zo goed is in het verwennen met haar mond? Een oraal geheim dat wordt ontsluierd door het meisje dat haar leerde pijpen. Een verhaal met Fanny Kiekeboe waarin ze Suske zijn broek uit laat trekken. Nadat Fanny de pik heeft stijfgezogen is het aan Wiske om het af te maken. Fanatiek als ze is begint ze Suske af te zuigen die met wat hulp van Fanny al snel haar mond staat vol te spuiten.

Volledig verhaal.
Vanwege de thuisquarantaine moeten de bengels van tante maar iets sportiefs gaan doen. Ze stuurt ze naar Suske’s kamertje die wat trainingsapparaten heeft staan waar ze mee aan de slag kunnen. Na een uurtje wil Sidonia weten of ze wel hun best doen en gluurt eens door het sleutelgat. Ze ziet dat Wiske de roeimachine wil gaan gebruiken en denkt dat ze daarom wat knoopjes van haar strakke kleed los maakt. Er worden er echter zo veel ontknoopt dat de jurk van haar schouders glijdt en ze poedelnaakt plaats neemt op het roeiapparaat. Als ook de blote Suske in beeld komt wordt het tante duidelijk dat de machine anders gebruikt gaat worden dan bedoeld. Wiske laat zich met gespreide benen aan de roeibank vastbinden waarna er aan de echte conditietraining wordt begonnen. Zonder omhaal steekt Suske zijn stijve lul in de weerloze Wiske en beweegt zijn heupen flink heen en weer. Toen Sidonia ze opdroeg iets sportiefs te gaan doen dacht ze niet naar Suske’s inspanningen te moeten kijken waar Wiske hijgend van ligt te genieten. Nadat de vastgebonden Wiske zich voor een tweede keer met veel gekreun naar een orgasme heeft laten neuken weet tante dat het met hun conditie in ieder geval wel goed zit.

Wedstrijd.
Een formulier om jezelf op te geven voor de zuigwedstrijd. Een gekozen vrijwilliger krijgt een blinddoek voor en zal door iedere deelnemer met de mond verwend worden. Er kan er maar één de beste zijn en het is aan jou om er voor te zorgen dat je het lekkerst kan pijpen.

Extra.
Als bijlage is er de nymfoland-krant. Waar kun je terecht als je geil bent? Een handige lijst met jongens en meiden die altijd wel zin hebben, wat je voorkeur ook mag zijn. Net als jij hebben ze hun specialiteiten en neuken er maar al te graag op los.

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (4.637 totaal)
Deel dit / Share this
1
8

3 reacties

  1. savio schreef:

    De artikelen die eronder staan, leveren genoeg ideeën op voor meerdere plaatjes 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *