Suske en Wiske – De Vibratorretjes

Het is niet de eerste keer dat De Tirannieke Tor het gekozen album was waaraan een draai werd gegeven. Eerder was er “het Pronte Popje” waarin het lappenpopje de rollen omdraaide door met Wiske te gaan spelen. Ze ging de uitdaging aan een enorme vibrator bij Wiske in te brengen waarmee ze haar naar een ongekend hoogtepunt bracht. Nu zijn het stukjes van de bladzijdes 42, 43, en 44 waar de gebeurtenissen net iets anders verlopen.

Suske en Wiske - De Tirannieke Tor (fragment 1)

Suske en Wiske – De Tirannieke Tor (fragment 1)

Wiske werd er gevangen en in een bak met vraatzuchtige torren gezet. Ondanks de hangende positie lijkt haar super-korte rokje de zwaartekracht totaal te negeren. In de parodie dus niet en de kriebelende beestjes hebben ook een heel ander doel voor ogen.

Na de nodige stukken uit Wiske’s kleren te hebben gevreten storten ze zich op de ontblote delen van haar lichaam. Het gekriebel langs haar tepels is onweerstaanbaar en het getril van al die beestjes in en om de intieme gaatjes brengen haar in extase.

Suske en Wiske -(parodie)- De Vunzige Vibratorretjes

Suske en Wiske -(parodie)- De Vunzige Vibratorretjes

Tegen zoveel vibrerende torretjes op haar naakte lijf is Wiske niet opgewassen en ze krijgt dan ook al snel een orgasme. De domme diertjes weten natuurlijk niet beter. Genadeloos trillen ze er op los zodat Wiske alsmaar klaar blijft komen tot Suske haar uiteindelijk weet te bevrijden. Die vindt dat het tenslotte zijn taak is om haar klaar te maken.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (3.114 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

2 reacties

 1. William V schreef:

  heel mooi gedaan Bob, Haar rokje lijkt inderdaad de zwaartekracht te negeren in het origineel, maar het is toch behoorlijk kort. Zodanig dat je haar billen helemaal ziet en bijna haar slipje. Voor een suske en wiske is dit toch al “ver” en dit zou bij Willy Vandersteen nooit het geval geweest zijn. tenzij badpakken, maar dat is dan ook veruit het enige om blote billen te verantwoorden ten tijde van Vandersteen denk ik

  • Bob F schreef:

   Wiske was nog wel eens te zien met een omgeslagen handdoek als ze uit bad of douche stapte, maar ja, dat zijn gewoon dagelijkse bezigheden.
   T’is pas na de Geerts-periode dat er wat minder werd “opgelet”. Toen kregen we dingen als Wiske met een kort topje en een nog korter rokje, Sidonia naakt in een badkuip (met handen voor de borsten), Lambik glurend naar een topless badgaste (vanaf de rug gezien), een heel album met hem als blote belg, Jerom die niesend zijn harnas verliest en bloot achterblijft, en weet ik al wat niet meer.

   Maar wat vrij zeker is, is dat het slipje van Wiske hier niet vaak te zien zal zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *