Wiske – De Natte Nimf 3D (2)

Er gebeurde vanalles nadat Wiske uit het zwembad was gestapt waarbij haar bikinitopje afzakte. Als je het parodie-album “De Natte Nimf” kent zul je al wel weten wat tante Sidonia haar allemaal liet doen nadat ze Wiske van haar gehele bikini had ontdaan.

Met het weer dat we nu hebben is het denken aan een zwembad niet zo vreemd, net als de gedachte aan een levensechte Wiske die uit het water klimt met opzijgeschoven topje. Mocht je je ooit hebben afgevraagd hoe dat er uit zou zien dan word je op je wenken bediend met deze 3D-scene van Wiske waarin precies datgene gebeurt waar je al op hoopte.

Suske en Wiske -(parodie)- De Natte Nimf 3D (2)

Suske en Wiske -(parodie)- De Natte Nimf 3D (2)

(drawing by William V 2020)

Daar zou Suske het wellicht nóg warmer van kunnen gaan krijgen!

Suske en Wiske -(parodie)- De Natte Nimf (2D-3D animatie)

Suske en Wiske -(parodie)- De Natte Nimf (2D-3D animatie)

Voor de oplettende kijker, ja, deze scene is als “2” genummerd, dus…

Vandaag 1 keer bekeken (2.039 totaal)
Deel dit / Share this
0
7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *