Verdraaid! Suske en Wiske – De Sinistere Site

Internetvoorlichting in stripvorm. Bedoeld voor de jongeren maar er zijn een hoop ouderen die het ook eens zouden moeten lezen.

Het is een waarschuwing die moet voorkomen dat je ergens in trapt. Internet wordt er gezien als een valstrik met lokaas. Helaas kan het dat soms ook zijn maar een groter risico zijn de dingen die je er zelf op zet. Denk na voordat je wat deelt!

Suske en Wiske - De Sinistere Site (fragment 1)

Suske en Wiske – De Sinistere Site (fragment 1)

Een slecht voorbeeld van Wiske op het laatste bikinifeest dat ze gaf. Daar werden filmpjes gemaakt en het leek haar wel leuk om die te delen op internet. Ze dacht in een bikini een hoop “likes” te kunnen krijgen van haar fans maar had er beter aan gedaan om de beelden vooraf even te bekijken.

Meteen nadat ze Suske het eerste filmpje op sociale media had laten zetten stroomden de reacties al binnen. Waarom dat was kwamen ze pas achter toen ze uiteindelijk zelf eens naar de opname gingen kijken.

Suske en Wiske -(parodie)- De Sinistere Site

Suske en Wiske -(parodie)- De Sinistere Site

Wiske zei nog dat niets beter was dan een sexy bikini om “likes” te kunnen krijgen en kreeg even later helemaal gelijk. Ze had net wat teveel gedronken toen haar bovenstukje uit ging en topless aan de rand van het zwembad ging liggen. Als enige met ontblote borsten had ze meteen al wat bekijks en dat werd er niet minder op toen ze die tieten langzaam ging masseren.

Al snel vormde zich er een kringetje om Wiske die één hand in haar broekje stopte waarmee ze heen en weer begon te wrijven. De strakke touwtjes van het bikinibroekje waren daar niet op berekend en gelijk een elastiekje sprong het van haar lichaam.

Bevrijd van alle textiel lag ze er spiernaakt op het gras waar ze twee vingers in haar kutje schoof. Na wat bevredigende bewegingen werd er een dildo toegeworpen waar de geile Wiske wel raad mee wist. Ze stelde de toeschouwers niet teleur door de gehele lengte van de staaf te benutten. Kreunend deed ze haar best om zichzelf met snelle stoten naar een orgasme te neuken om zich nadien dan ook schaamteloos klaar te laten komen.

Suske vindt het fimpje waarin ze zich klaarneukt echt niet kunnen en wil het verwijderen maar daar denkt de naïeve Wiske anders over. Zij wil meteen Fanny op de hoogte stellen want die houdt wel van een climax.

Tja, als je niet wil dat de beelden gezien worden, zet ze dan niet op internet. Of beter nog, zorg dat ze niet gemaakt worden!

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (4.957 totaal)
Deel dit / Share this
1
10

8 reacties

 1. savio schreef:

  Een goede waarschuwing, hoewel die van jou er zeer pikant uit ziet.

  • Bob F schreef:

   En nog steeds zijn er legio mensen die denken dat privebeelden prive zullen blijven als ze daarom vragen.

   • savio schreef:

    Het probleem is, zodra het een keer op het net heeft gestaan en ook al is het verwijderd, deze beelden zullen altijd wel ergens zijn. Er hoeft maar 1 persoon het te hebben gedownload en dan weet je niet meer tot hoeverre deze wordt gedeeld en op welke manier dit gebeurd

 2. jkooistra schreef:

  Een wat realistische waarschuwing.
  What goes on the internet, stays on the internet.

 3. William V schreef:

  ja, iets van het net halen is onmogelijk ! je kan dingen van jaaaren terug nog vinden in caches van sites die lang niet meer bestaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *