Krimson’s Kerker

We nemen een kijkje achter de schermen van het beeldverhaal en doen dat met een bezoekje aan het decor van dokter Krimson. Zijn vesting is een oud kasteel waar hij in alle luxe vertoeft en omdat het nu verlaten is kunnen we alles eens goed bezichtigen.

Een simpel en doeltreffend ingericht kamertje naast de keuken is het vertrek van Achiel, de butler. Enkele deuren verder vinden we een ruim kantoor dat grenst aan een nog ruimere woonkamer. Temidden het moderne meubilair valt meteen de grote kast op die geheel is gevuld met kleine doosjes en potjes. Het is de taak van de butler om deze voorraad pillen op peil te houden zodat de dokter nooit zonder komt te zitten.

Hoewel er niemand aanwezig zou moeten zijn lijken er geluiden van beneden te komen. Bij het afdalen van de stenen trap horen we in de verte de stemmen van Krimson en Achiel. In het complete donker staan we achter een traliehek en zien de twee de kelder in komen met nog iemand. Het is warempel Wiske die met haar grote mond het geduld van Krimson op de proef stelt door hem vanalles toe te wensen. Dat hij daar allerminst van gediend is blijkt als hij haar door Achiel aan handen en voeten laat ketenen! Als dat niet helpt laat Krimson geïrriteerd weten ze letterlijk in de kou gezet zal worden als ze niet heel snel inbindt.

Ondanks dat Achiel al begonnen is met de bovenste knoopjes van haar jurk los te maken geeft ze er geen gehoor aan. Het half-geopende kleed herhinnert ons aan waar we zijn want als het naar beneden zakt bevestigen de tepels op de blote borsten dat het inderdaad een kille kerker is! Van enig bedaren is geen sprake dus trekt de nijdige schurk de hele jurk los die daarop compleet van haar lijf glijdt.

Suske en Wiske -(parodie)- Krimson's kerker

Suske en Wiske -(parodie)- Krimson’s kerker

Met de meegebrachte dildo voor haar neus dreigt hij de naakte Wiske een lesje te gaan leren maar ze is niet onder de indruk en geeft zelfs daar nog commentaar op. Nu zijn geduld op is gaat hij dicht tegen de blote Wiske staan en vraagt Achiel naar het pilletje voor gevallen als dit. Hij slikt de pil en terwijl hij z’n broek laat zakken zegt hij die kannonades wel eens te gaan stoppen. We denken dat hij wel eens gelijk kan gaan krijgen want al meteen komt zijn lid in beweging.

De dokter laat zijn groeiende paal tussen Wiske’s dijen omhoog komen tot de lipjes worden geraakt en pakt dan haar heupen vast. Schommelend wordt ze van achter naar voor bewogen om haar spleetje zachtjes langs zijn pik te laten glijden waarna ze wat verder naar achter wordt geduwd. Een onverwachte wending aan ons bezoek nu Krimson zijn handen op haar blote billen legt en voorzichtig naar zich toe trekt.

Als een krappe handschoen schuift hij Wiske’s strakke lipjes om zijn eikel en zegt grijnzend dat dit haar wel stil zal krijgen. Verschrikt kijkt Wiske omlaag naar de grote stijve lul van Krimson die helemaal naar binnen gaat. De dokter kreeg voor een deel gelijk want de scheldpartijen zijn gestopt. Zolang hij echter haar heupen heen en weer blijft duwen zal Wiske toch geluid blijven maken.

Vanuit onze kille duistere gluurplek horen we dat het Wiske allesbehalve koud laat. Weerloos hangt ze aan de kettingen en met zo’n op-en-neer gaande pik in haar kutje kan ze niet veel meer dan hijgen. Ze wordt alsmaar natter en Krimson beweegt zijn lange paal steeds sneller heen-en-weer. De hijgende en zuchtende Wiske houdt het niet langer maar als Krimson merkt dat ze een hoogtepunt nabij is stopt hij met neuken want dat plezier gunt hij Wiske namelijk niet.

Dit lijkt ons een goed moment om er ongemerkt vandoor te gaan maar het blijkt voor Krimson nog niet gedaan te zijn. Zijn lul staat nog steeds fier overeind en we zien de afgekoelde Wiske opnieuw geneukt worden maar het wederom zonder orgasme moet stellen.

Na steeds weer enige minuutjes rust gehad te hebben herhaalt dit zich enkele malen waardoor Wiske zo verschrikkelijk geil is geworden dat ze smacht naar een climax. Dat het pilletje van Krimson nog lang niet is uitgewerkt moet ze nu gaan ervaren. Hij drukt zijn dikke pik tussen haar natte spleetje waarmee hij diep naar binnen gaat en hevig heen-en-weer beweegt. Met hoog tempo neukt hij de hulpeloze Wiske tot ze kreunend en kirrend een gigantisch orgasme beleeft. Krimsons zaad druipt langs haar benen naar beneden maar van stoppen is nog geen sprake.

We besluiten om te vertrekken voordat we ontdekt worden en terwijl Wiske nogmaals wordt klaargeneukt begeven we ons richting de stenen trap. Tijdens onze tocht door de donkere gang zijn nog lang de rammelende kettingen te horen met het gekreun en gegil van de klaarkomende Wiske. Ze zal door Krimson onophoudelijk naar orgasme’s worden geneukt tot zijn paal er uiteindelijk de brui aan zal geven.

Alhoewel onverwacht is het goed om te weten dat de decors niet ongebruikt blijven als er geen strips op stapel staan. Het beleven van avonturen blijkt echter wel gewoon door te gaan…

(drawing by William V 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (2.502 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

12 reacties

 1. savio schreef:

  Arme Wiske. Hopelijk komt Suske haar snel redden

 2. John schreef:

  Oei oei als dat maar goed ga

 3. William V schreef:

  dank jullie voor de positieve comments en bedankt voor het mooie verhaal errond, Bob !! En ik denk niet dat onze geile wis er een PKSS zal aan overhouden (……… Post Krimson Stress Syndrome 😀 😀 😀 😀 )

 4. savio schreef:

  Daar hij nual last van, anders had hij Wiske niet gevangen voor zijn persverse spelletjes

 5. jkooistra schreef:

  Ach, je begint je af te vragen of Wiske zich niet expres laat vangen. =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *