Fuck Yahoo

Sinds jaar en dag is Yahoo een problematische schakel op internet. Welke dienst je er ook van gebruikt, het werkt zelden tot nooit vlekkeloos. Ook met de emailservice die ze verkopen is altijd wel wat. (nee, het is niet gratis want je betaalt door verplicht advertenties te consumeren en persoonsgegevens achter te laten).

Als er net iets teveel spam naar Yahoo-gebruikers wordt gestuurd blokkeren zij gewoon het hele domein waar het van afkomstig is. Dat daardoor honderden, misschien duizenden, mensen onbereikbaar worden maakt ze niets uit. Zo ook nu weer het geval.

Yanoo - Fuck Yahoo

Yanoo – Fuck Yahoo

Zojuist een bericht ontvangen vanaf een Yahoo-adres dat ik keurig kan lezen. Niets aan de hand, zo lijkt, tot je een antwoord wil geven dat in het gunstigste geval pas na 48 uur zal worden ontvangen maar waarschijnlijk helemaal nooit aan zal gaan komen.

Dus voor degenen met zo’n email-adres… houdt er rekening mee dat registreren wel eens lastig kan zijn, net als het opvragen van een vergeten wachtwoord. De site verzendt het echt wel maar het kan dus gewoon belachelijk lang duren voordat je het daadwerkelijk ontvangt, als je het ooit ontvangt.

Mocht je willen uitwijken, kies dan ook zeker niet voor “Hotmail” want dat is niet echt beter.

Vandaag 1 keer bekeken (840 totaal)
Deel dit / Share this
1
2

2 reacties

  1. William V schreef:

    mail.com is hier een goed alternatief . volledig gratis, en je kan er uit tientallen achtervoegsels kiezen (ik bedoel naam@…..)

  2. Bob F schreef:

    Bijvoorbeeld. Verreweg de meesten voldoen wel. Het zijn vooral yahoo, hotmail en msn adressen die regelmatig problemen geven. Niet alleen hier maar overal wel eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *