BRBS 2.0 (Deel 2)

Meer barabolbezigheden. Eerder werd Wiske in “BRBS 2.0” teleurgesteld door de reacties op haar foto’s die ze op Instagram geplaatst had. In de parodie deed ze hetzelfde op Instapram maar met foto’s waarop ze net wat schaarser gekleed was. Dat had andere gevolgen.

De bol zette Wiske aan om uit de kleren te gaan en stuurde die beelden ongemerkt naar Suske. Zij wist niet dat hij meekeek toen ze bloot op bed ging liggen en nietsvermoedend een ondeugende spelletje met zichzelf begon te spelen.

In het originele verhaal was het vervolg dat de bol een aantal van Wiske’s vriendinnen had uitgenodigd voor een gezellige babbel. Datzelfde doet de bol ook in de parodie maar dan met het idee om de bereidwillige meiden wat verder te laten gaan om Wiske op te fleuren.

Suske en Wiske - BRBS 2.0 (fragment 2)

Suske en Wiske – BRBS 2.0 (fragment 2)

Als de geile Suske onderweg is naar Wiske voor wat vleselijk vertier wordt hij tegengehouden door de bol. Die vertelt dat ze nu geen tijd heeft voor seks omdat er vriendinnen op bezoek zijn. Nieuwsgierig naar de grietjes loopt Suske naar buiten om door het raam te kunnen gluren.

Hij ziet Wiske een beetje verveeld in de kamer staan omdat de visite enkel oog lijkt te hebben voor hun telefoons. Ze zou wel wat meer aandacht van het luchtig geklede gezelschap willen en denkt wel te weten hoe dat te krijgen. Met duim en wijsvinger pakt ze het touwtje van haar kleed en begint er zachtjes aan te trekken. Het is het enige dat het strakke jurkje op zijn plaats houdt en ook de spiedende Suske kan wel voorspellen wat er gebeurt als dat touwtje eenmaal los is.

Suske en Wiske -(parodie)- BRBS 2.0 (deel 2)

Suske en Wiske -(parodie)- BRBS 2.0 (deel 2)

Nu alle ogen zich op haar richten twijfelt Wiske of ze dit wel moet doen maar de vriendinnen geven te kennen niet achter te zullen blijven. Temidden van alle meisjes trekt ze aan het laatste eindje touw dat het krappe jurkje gesloten hield en laat haar tieten als een duiveltje uit een doosje tevoorschijn springen. Blozend schuift ze het kleedje helemaal opzij opdat de anderen haar naakte lichaam van boven tot onder kunnen bekijken.

Suske ziet hoe de chattende meiden zich ook van de nodige kleding ontdoen maar dan weer vrolijk in de weer gaan met de telefoons. Het mag dan erotische webcambeelden opleveren maar Wiske had eigenlijk stoutere plannetjes waarbij ze de visite wilde betrekken. In gedachten voelt ze de acht handen over haar hele lijf gaan en sluit haar ogen. Het ontgaat de andere meiden niet dat ze met één hand haar tieten streelt en met de andere het poesje. Bij het openen van de ogen ziet ze de vier meiden en bemerkt haar onbewuste gestreel. Net als Suske schijnen ook zij het onbeschaamde gewrijf wel op prijs te stellen en beginnen aarzelend met zichzelf te spelen.

Voor Wiske is het wel duidelijk dat de meisjes niet geïnteresseerd zijn in echte seks dus laat ze haar fantasie de vrije loop. Daarin wordt ze door twee paar handen vastgehouden zodat de twee overgebleven meiden zich ongestoord op haar kunnen uitleven. Er is geen plekje op haar lichaam dat door de strelende handen wordt overgeslagen maar dan gaan ze pas echt los. Een mond gaat kussend langs haar buik omhoog tot de tieten zijn bereikt en met likkende tong het roze midden wordt opgezocht. Met voorzichtige likjes wordt de tepel overeind gezet en als Wiske in gedachte omlaag kijkt ziet ze de getuitte lippen die er aan zuigen.

Als er begonnen wordt om ook de andere tepel stijf te zuigen voelt ze een strelende vinger langs haar klitje gaan. Ze kan niets doen tegen het aanhoudende gewrijf dat haar kutje vochtig maakt en aan de vingers die tussen het spleetje worden geduwd om naar binnen te gaan. De geile grietjes houden Wiske stevig vast om haar ongehinderd te kunnen vingeren en de harde tepels te zuigen.

Vier likkende tongen en 20 spelende vingers zijn de hijgende Wiske klaar aan het maken. Kreunend en trillend wordt ze overeind gehouden en blijven haar stevig vingeren tot ze een enorm orgasme krijgt.

Dan opent Wiske haar ogen en ziet de grieten verbaasd naar haar staren. Met rode wangen realiseert ze dat ze was weggedroomd en zichzelf klaar heeft gevingerd. Het is haar dus toch gelukt om de meiden even niet naar het schermpje te laten staren want net als Suske blijken ook zij het spel met plezier gevolgd te hebben.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (5.566 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

4 reacties

  1. savio schreef:

    Ik vond deel 1 toch leuker

  2. William V schreef:

    spijtig dat wiske haar vriendinnen deruit gooit … kon best wel een interessante boel worden 🙂 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *