BRBS 2.0 (Deel 1)

De barabol. Een persoonlijk electronisch apparaatje dat mensen een beter leven zou moeten geven, uitgevonden door professor Barabas. Onze vrienden dienen als proefkonijnen voor deze digitale “geest-uit-de-fles”.

Uiteraard verloopt niet alles zoals verwacht en al snel komen er nadelen naar boven zoals we die kennen van de smartphones. Niemand heeft nog oog voor elkaar.

Suske en Wiske - BRBS 2.0 (fragment 1)

Suske en Wiske – BRBS 2.0 (fragment 1)

Met een kleine aanpassing in het plot komt een ander aspect om de hoek kijken. Op de parodie-pagina wordt “dat niemand oog heeft voor een ander” volledig ongedaan gemaakt.

De bol van Suske blijkt hier iets fanatieker te zijn en gaat wat verder dan de rest om zijn welzijnsniveau op te krikken. Nadat Wiske een aantal foto’s van zichzelf op de sociale media heeft gezet worden deze gepresenteerd aan Suske als een virtual reality game.

Creëren is iets wat de bol niet kan maar is wel een kei in het manipuleren. Suske ziet enkel wat bewerkte filmpjes van Instapram maar denkt dat het zijn gamecontroller is waarmee hij Wiske’s Instaprammen tevoorschijn haalt.

Intussen is de bol van Wiske aan het vertellen dat ze haar strakke jurk gerust kan losmaken nu ze alleen is. Er van overtuigd dat niemand het ziet maakt ze enkele knoopjes los maar weet niet dat die beelden naar de bol van Suske worden doorgestuurd. Met de jurk losjes over haar pronte tietjes laat Wiske zich door de bol overhalen om die helemaal uit te trekken en draagt even later niets meer dan haar laarsjes. Ze heeft er geen idee van dat Suske meekijkt als ze naakt op bed gaat liggen en haar blote billen zijn kant opdraait.

Suske en Wiske -(parodie)- BRBS 2.0 (deel 1)

Suske en Wiske -(parodie)- BRBS 2.0 (deel 1)

Door de signalen van de gamecontroller weet de bol precies wat voor instructies er aan Wiske gegeven moeten worden om meer dan alleen Suske’s welzijnsniveau te laten stijgen. Als op commando gaan Wiske’s handen op verkenningstocht over heuvels en door dalen en streelt haar naakte lichaam met extra aandacht voor de meest intieme plekjes. Met beide handen wrijft ze over haar tieten waarbij de roze tepels zwellen die ze trots en stijf omhoog laat komen. Het warme plekje tussen haar benen laat ze niet ongemoeid en terwijl de harde knoppen fier en stijf de lucht in wijzen betrekt ze ook het kutje in de verwennerij. Bedreven neemt ze het klitje tussen de beweeglijke vingers en spelend met het knopje maakt ze haar spleetje vochtig.

De wensen van de opgewonden Suske zijn niet mis en om hem aan zijn trekken te laten komen geeft zijn bol aan die van Wiske door dat ze het speelgoed uit de doos moet nemen. De opgegeilde Wiske is intussen uiterst bereidwillig en neemt de dildo uit de ene doos om die van haarzelf er mee te gaan vullen. Na enige pijpbewegingen haalt ze de natte paal uit haar mond en denkend dat niemand het kan zien spreidt ze haar benen om de paal van rubber tegen de hete spleet te zetten.

Suske zit nog steeds in zijn virtual reality wereldje en weet niet dat de blote Wiske op dit moment echt met een flinke dildo op bed ligt, temeer omdat ze zijn wensen lijkt op te volgen. Het commando om het ding naar binnen te schuiven krijgt ook gehoor want ze drukt de forse paal stevig tegen haar kutje die met een flinke zucht haar lichaam in gaat.

Ook zonder de opdrachten van de enthousiaste gamer weet Wiske wel wat te doen met een dildo tussen haar spleet. Genietend van de wrijving langs haar gespannen lipjes gaat ze met het topje van de paal voorzichtig haar kutje in en uit. Eenmaal gewend aan het formaat geeft ze de dildo een extra zetje die met enig gekreun in zijn geheel tussen haar soepele natte lippen verdwijnt.

Door het pikante spelletje is Suske met zichzelf aan de slag gegaan. In de ban van de erotische bezigheden merkt hij niet eens op dat het gehijg en gekreun uit het kamertje naast hem komt en beseft dus niet dat Wiske zich daar nu prima aan het vermaken is. Wiske, op haar beurt, is dan wel dol op volgers maar heeft er geen weet van dat deze zelfbevrediging ook tot in detail wordt gevolgd.

Voor Suske maakt het niet uit. Hij wil gewoon klaarkomen en zit te wachten op de climax van Wiske die steeds naderbij komt. Ze ligt er met wijde benen op het bed te zweten en beweegt de enorme paal met lange halen op en neer. Hijgend van genot stopt ze het stevige speelgoed diep in haar kutje en er weer uit om te herhalen. Aan haar buik zijn de korte ademstootjes te zien die aangeven dat er een hoogtepunt op komst is. Enkele ogenblikken later ziet Suske hoe ze haar rug kromt en met hevig gekreun ligt klaar te komen. Zo’n daverend orgasme is voor hem ruim voldoende om zich van zijn zaad te ontdoen, wat hem dan ook uitstekend lukt.

Zoals het traditie is in de originele verhalen, tot slot nog een wijze les die geldt voor alle leeftijden. Hou gewoon je kleren aan als je er niet helemaal zeker van bent door wie je gezien kan worden.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (6.033 totaal)
Deel dit / Share this
0
8

6 reacties

  1. savio schreef:

    Best interessant

  2. William V schreef:

    mooi Bob !! lekkere malse bips heb je wiske gegeven in die laatste prent :p :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *