Suske en Wiske – De Bedachtzame Bevrediging

Je hebt het ongetwijfeld al veel vaker gehoord: het zijn rare tijden. Wat doe je er aan? Niets concreet, want dat kan niet echt dus proberen we er maar wat van te maken.

In het huis van Sidonia gelden de regels net zo goed en waar Suske en Wiske de meeste moeite mee hebben is het houden van afstand. Als je Wiske op de bank aantreft zoals ze zich in de Glunderende Gluurder presenteerde valt het niet mee om er vanaf te blijven.

Suske en Wiske -(parodie)- De Glunderende Gluurder (remake) (fragment 6)

Suske en Wiske -(parodie)- De Glunderende Gluurder (remake) (fragment 6)

Ze kan zich ook nu niet bedwingen en neemt weer plaats op de bank waar ze één hand onder haar kleed laat glijden. Het duurt niet lang tot ze de jurk heeft losgemaakt en helemaal uittrekt.

Heerlijk hangt ze in haar blootje achterover in de bank te spelen met haar poesje als Suske binnenkomt. Hij mag nu niet te dicht in de buurt komen dus kan niet meer dan kijken naar het gevinger. Hij zou de naakte Wiske maar al te graag assisteren en het valt hem zwaar dat hij vanaf een afstandje moet toezien hoe ze zichzelf ongestoord zit te bevredigen. Maar dan denkt hij een oplossing gevonden te hebben en loopt de kamer uit.

Suske en Wiske -(parodie)- De Bedachtzame Bevrediging_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Bedachtzame Bevrediging_S

Zonder broek komt hij terug en heeft twee stokken bij met hulpmiddelen. Over de ene heeft hij een hand van een etalagepop geschoven en de aan de andere zit een vibrator geknoopt. Wiske krijgt de stok met het trillende apparaat onder haar neus geduwd en ziet aan zijn stijve pik wel wat hij wil. Ze neemt de andere stok van hem over en schuift de kunsthand over zijn paal terwijl ze Suske de vibrator tegen haar klitje laat drukken.

Opgewonden worden beide stokken flink op en neer bewogen en terwijl Wiske zich door de trillende kunstlul laat neuken gebruikt ze de nephand om Suske stevig af te trekken. De stokken blijken zeer doeltreffend en worden hijgend alsmaar sneller heen en weer bewogen.

De kreunende Wiske kan het niet langer meer volhouden en als Suske haar een orgasme ziet krijgen is hij ook zo ver. Met een zucht komt hij klaar en spuit met een krachtige straal het zaad uit zijn stijve pik. Natuurlijk wel veilig de andere kant op zodat de anderhalve meter afstand bewaard blijft.

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 2 keer bekeken (6.916 totaal)
Deel dit / Share this
1
8

5 reacties

 1. William V schreef:

  hahaha 😀 😀 heel goed gevonden Bob !!! 😀

  • Bob F schreef:

   Gister even snel in elkaar gezet door bestaande schetsen bij elkaar te plaatsen en te hertekenen. Achtergrond van Glunderende Gluurder, Suske uit de Kale Keizerin en van Wiske de benen gebruikt. Vandaar dat deze voor het Miekes-standbeeld werd geplaatst want nu is het nog actueel (en ik ben bang nog veel te lang).

 2. jkooistra schreef:

  Tsja, van sommige tegenslagen moet je een deugd zien te maken.

 3. Franke schreef:

  Knettergoed 👍👍👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *