Franka topless op Magazine 15

Velen zullen het oneens met me zijn maar Henk Kuijpers is één van de weinigen die het concept van functioneel naakt dus wel onder de knie heeft.

Franka - Magazine 15 (fragment cover)

Franka – Magazine 15 (fragment cover)

Natuurlijk, het is te vermijden, want er is altijd wel een ander manier te verzinnen om iets uit te beelden maar als het past, dan past het. Iemand kwam ooit met het commentaar van “Franka gaat in ieder album in bad” en dan heb ik iets van “gelukkig maar dat we dat dan ook kunnen zien” want het oog wil ook wat. Het is toch niet zo dat ze op de raarste momenten en plekken uit de kleren gaat maar als ze ligt te neuken is het toch niet zo heel raar dat ze dat zonder kleren doet. Het expliciet uittekenen is niet nodig maar wel zo dat je snapt waar ze mee bezig is.

Voor platte stripseks zijn er andere plekken, zoals hier.

Franka -(parodie)- Magazine 15_S

Franka -(parodie)- Magazine 15_S

De eer voor deze parodie-poging komt geheel toe aan de tekenaar zelf want de aanpassingen zijn miniem. Haar gezicht is een ietsje groter geworden en het bikinitopje schittert door afwezigheid want een paar lekkere tieten zijn nooit weg.

Magazine 15 is nog steeds verkrijgbaar (Franka webwinkel) en alleen al deze grote plaat maakt het al de moeite.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (6.169 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

13 reacties

 1. savio schreef:

  Ziet er goed uit 😀

 2. Edwin schreef:

  Klasse, is een van mijn toppers.
  Ga zo door.

 3. Wolf schreef:

  Zeg Bob, alles goed en aardig en van mij mag je complete Franka-delen fotoshoppen, niemand doet dat zoals jij, maar ik heb ook een klein puntje van kritiek… ik zie nergens MAYA (uit Arad en Maya)…. Is er iets mis met Maya ofzo? Niet uw type? Wehehehe, ik wil Maya 🙂

  • Bob F schreef:

   Tja, da’s zo’n reeks waar ik me nooit in verdiept heb. Ik ken het wel (uit “Sjors” misschien?) maar heb er, denk ik, geen albums van. Ik zal er eens naar op zoek gaan.

   • Wolf schreef:

    Ik kan ze hier niet attachen Bob, anders zou ik ze in dit schermpie hangen maar ik kan ze wel emailen, ik heb ze digitaal. Je hebt mijn mailadres, als je me mailt stuur ik wel een wetransferlinkje. Alles voor Maya 🙂

   • Wolf schreef:

    Ik heb ze gemaild Bob, zou je de mail niet zien hangen ze in je spambox 😉

  • savio schreef:

   @Wolf
   Het spijt me om te moeten zeggen, maar u reageert echt als iemand die graag zijn zin wil krijgen. Helaas kan dat niet altijd zo gebeuren. Ik zou ook graag meer Rubine willen zien of anders Yoko Tsuno, te meer, omdat ik zelf deze karakters mooier vind dan blondines. Helaas wordt er heel erg vaak voor blondines gekozen. Ik zag, op het net, dat Maya ook een blondine is.

   • Bob F schreef:

    Een voorstel doen mag altijd, alleen niet raar opkijken als ik er niet op in ga. De Arad en Maya-reeks is een soort kruising van “Ravian” en “Rozebottel en Duifje” maar het is een euro-strip dus zou het op de site passen. En tja, ook Maya is weer een blondine maar deze keer toch maar eens iets mee geprobeerd. Een beetje afwisseling is nooit verkeerd.

    • savio schreef:

     Dat klopt, het enige is, dat hij dit zo zeurderig deed. Dat was het punt, dat me niet aanstond. Dat is alles.

     • Wolf schreef:

      @savio beetje zuigertje ben je, zeker veel gepest op school 🙂 Komop, ben een kerel, dien gewoon je eigen verzoekjes in en doe niet zo jankerig. Volgens mij is het aan Bob om te bepalen wat ie wel en niet doet, waar bemoei je in ‘s hemelsnaam mee?

      • savio schreef:

       @Wolf
       U bent vroeger vaak verwend :D. Het is ook aan Bob om te bepalen welke karakters hij wel of niet op de site gaat zetten. Dat zal altijd ook zo blijven. Het enige is, dat u dit verzoek op een zeurderige manier had gedaan. Dat stond me tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *