Suske en Wiske – De Sputterende Spuiter

Bij het zien van deze oude titel herhinnert Suske zich het saaie en seksloze avontuur wat daarbij hoort. Wiske heeft wel een idee hoe ze met wat kleine aanpassingen het verhaal een meer spannende wending kan geven. Ze klimt naar de top van het album en terwijl Suske onder het jurkje naar haar blote billen staat te gluren verandert ze met een stift en wat plakband de tekst in iets waar ze zelf wel zin in heeft.

Weer beneden aangekomen begint ze haar jurk los te knopen en vol belangstelling kijkt Suske naar hoe het textiel van haar borsten glijdt. Bij het losmaken van het laatste knoopje valt het kleedje van haar naakte lichaam en vraagt ze om de nieuwe tekst eens te bekijken. Het is niet langer meer de oude ‘Sputterende Spuiter’ titel. Heel handig heeft ze er ‘Seks met Wiske – De Stijve Spuiter’ van gemaakt en vertelt Suske dat hij zijn best moet gaan doen om dat waar te gaan maken.

Suske en Wiske -(parodie)- De Sputterende Spuiter_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Sputterende Spuiter_S

Het duurt niet lang tot ze beiden in bed liggen waar Suske gaat proberen om zo diep mogelijk naar binnen te komen. Wiske spreidt haar benen en ziet de stevige pik in haar spleetje verdwijnen. Ze voelt hoe de paal in een hoog tempo langs haar klitje beweegt en laat zich gewillig neuken. Tussen het hijgen door laat ze herhaaldelijk weten dat ze volgepompt wil worden en voelt de enorm stijve lul alsmaar sneller op en neer gaan. Suske kan het niet lang meer houden maar hoort aan het luide kreunen van Wiske dat ook haar orgasme er aan komt. Met een paar snelle en extra harde stoten drukt hij zijn eikel tot diep in haar kutje en voelt hoe het meisje gaat kronkelen van genot. Hij ziet haar ogen wegdraaien als ze ligt klaar te komen en spuit dan zijn zaad krachtig bij haar naar binnen.

Voldaan ligt Wiske nog even na te genieten en fantaseert over een dagelijkse uitgave in de reeks ‘Seks met Wiske’. Het lijkt haar heerlijk om iedere dag zo volgepompt te worden maar voorlopig zal dat er wel niet van komen en zal ze met het betere vingerwerk zelf voor dat bevredigende gevoel moeten zorgen.

(drawing by I.A. 2015)

Bekeken (vandaag/totaal) - Viewed (today/total): 1 / 6.668
Deel dit / Share this
1
11

5 reacties

 1. Suske en Wiske - De Sputterende Spuiter - Nasty Comics jkooistra schreef:

  Ach, en als Suske niet meer kan dan willen Lambik en Jerom vast wel helpen.
  En prof. Barabas ook wel, of die maakt wel een leuk speeltje voor haar.

 2. Suske en Wiske - De Sputterende Spuiter - Nasty Comics William V schreef:

  De vondst van de ladder tegen de trap aan vind ik geweldig !!! Misschien is dat speeltje dat Barabas moet uitvinden nog zo slecht niet ?? Wiske wil een dagelijkse uitgave, maar Barabas is niet meer van de jongste … Wellicht dat hij dat speeltje nodig heeft omdat hij wegens zijn jaartjes al een SPUTTERENDE spuiter geworden is 😀 😀 😀

 3. Suske en Wiske - De Sputterende Spuiter - Nasty Comics Foky schreef:

  Het is net als bij foto’s trekken… zoek het juiste perspectief…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *