Suske en Wiske – De Sputterende Spuiter

Bij het zien van deze oude titel herhinnert Suske zich het saaie en seksloze avontuur wat daarbij hoort. Wiske heeft wel een idee hoe ze met wat kleine aanpassingen het verhaal een meer spannende wending kan geven. Ze klimt naar de top van het album en terwijl Suske onder het jurkje naar haar blote billen staat te gluren verandert ze met een stift en wat plakband de tekst in iets waar ze zelf wel zin in heeft.

Weer beneden aangekomen begint ze haar jurk los te knopen en vol belangstelling kijkt Suske naar hoe het textiel van haar borsten glijdt. Bij het losmaken van het laatste knoopje valt het kleedje van haar naakte lichaam en vraagt ze om de nieuwe tekst eens te bekijken. Het is niet langer meer de oude ‘Sputterende Spuiter’ titel. Heel handig heeft ze er ‘Seks met Wiske – De Stijve Spuiter’ van gemaakt en vertelt Suske dat hij zijn best moet gaan doen om dat waar te gaan maken.

Suske en Wiske -(parodie)- De Sputterende Spuiter_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Sputterende Spuiter_S

Het duurt niet lang tot ze beiden in bed liggen waar Suske gaat proberen om zo diep mogelijk naar binnen te komen. Wiske spreidt haar benen en ziet de stevige pik in haar spleetje verdwijnen. Ze voelt hoe de paal in een hoog tempo langs haar klitje beweegt en laat zich gewillig neuken. Tussen het hijgen door laat ze herhaaldelijk weten dat ze volgepompt wil worden en voelt de enorm stijve lul alsmaar sneller op en neer gaan. Suske kan het niet lang meer houden maar hoort aan het luide kreunen van Wiske dat ook haar orgasme er aan komt. Met een paar snelle en extra harde stoten drukt hij zijn eikel tot diep in haar kutje en voelt hoe het meisje gaat kronkelen van genot. Hij ziet haar ogen wegdraaien als ze ligt klaar te komen en spuit dan zijn zaad krachtig bij haar naar binnen.

Voldaan ligt Wiske nog even na te genieten en fantaseert over een dagelijkse uitgave in de reeks ‘Seks met Wiske’. Het lijkt haar heerlijk om iedere dag zo volgepompt te worden maar voorlopig zal dat er wel niet van komen en zal ze met het betere vingerwerk zelf voor dat bevredigende gevoel moeten zorgen.

(drawing by I.A. 2015)

Vandaag 1 keer bekeken (10.297 totaal)
Deel dit / Share this
1
14

25 reacties

 1. jkooistra schreef:

  Ach, en als Suske niet meer kan dan willen Lambik en Jerom vast wel helpen.
  En prof. Barabas ook wel, of die maakt wel een leuk speeltje voor haar.

 2. William V schreef:

  De vondst van de ladder tegen de trap aan vind ik geweldig !!! Misschien is dat speeltje dat Barabas moet uitvinden nog zo slecht niet ?? Wiske wil een dagelijkse uitgave, maar Barabas is niet meer van de jongste … Wellicht dat hij dat speeltje nodig heeft omdat hij wegens zijn jaartjes al een SPUTTERENDE spuiter geworden is 😀 😀 😀

 3. Foky schreef:

  Het is net als bij foto’s trekken… zoek het juiste perspectief…

 4. Lars schreef:

  waar kan je het helemaal lezen

  • Bob F schreef:

   Wat je ziet is wat er van is. Niet meer dan een enkele pagina.

  • savio schreef:

   Dit is alles van wat er van is. Wil Bob F hier een verhaal van gaan maken, dan is hij nog even zoet.
   Hij heeft dan eerst een verhaallijn nodig en dan het maken ervan. Mocht hij besluiten om hiervan een strip te gaan maken, zoals hij ook al heeft gedaan met bv De Natte Nimf, dan heeft hij dit nodig: Een verhaallijn. Zodra hij dat heeft, en hij hier ook echt mee bezig gaat, duurt het minimaal 3 week voordat deze ook echt af is.

   • William V schreef:

    3 weken om een ganse strip in elkaar te steken is wel heel optimistisch Savio 😀 😀 maar dat wil zeggen dat je veel vertrouwen hebt in het talent en vaardigheden van Bob ! (Wat hij uiteraard al XXX-tig malen bewezen heeft !!! 😉

    • savio schreef:

     Dat hangt ook echt van de grootte van de strip af en welke achtergronden hij al heeft.
     Mocht hij echt aan het begin staan en hij moet zelfs de verhaallijn bedenken, dan wordt het al meteen een ander verhaal.
     Ik vermoed dat hij met De Natte Nimf, deze telt 7 pagina’s, zo’n 2 maand zoet is geweest.
     Hij is veel langer bezig geweest met Vier Vrijlustige Verhaaltjes en Het Helpende Handje. De laatste 2 strips zijn langer en hebben veel meer verschillende achtergronden. Daar gaat dus ook meer tijd inzitten.

     • Bob F schreef:

      De grootte… Het is maar hoe je het bekijkt. Die in het artikel heeft maar 4 scenes maar is in principe wel een strip.

      De Natte Nimf was vrij eenvoudig omdat het gebaseerd is op “Pool Side” van Karmagic maar dan uitgebreider. Het heeft ook geen tekst en is daarnaast erg simpel getekend.

      De laatste twee hebben aardig wat tijd gekost. Dat zijn dan niet per-se de uren die er in zijn gestoken maar meer het aantal dagen dat je de tijd hebt om er uren in te kunnen stoppen. Er gaan weken voorbij zonder dat er iets aan gedaan wordt. In het geval van “Sores voor Twee”, die nog moet komen, zelfs maanden.

      Het kan echt wel een stuk sneller maar ik wil het er toch wel een beetje goed uit laten zien, althans, voor zover dat in mijn kunnen ligt. Slecht getekende parodiën zijn er al genoeg en dan breng ik nog liever niets uit dan iets waar ik zelf niet tevreden over ben.

      • savio schreef:

       Natuurlijk, je hanteert een bepaalde standaard, waar je niet onder gaat zitten. Wat ik deed was niet meer dan een schatting, want ik weet ook dat, ook artiesten, een sociaal leven heeft. Iedereen heeft bepaalde verplichtingen en de site moet natuurlijk ook online blijven. Daar gaat ook geld in zitten en dat moet, links of rechts om, er wel komen.

       • Bob F schreef:

        “Artiest” klinkt nogal vergaand want dat ben ik toch niet echt. Wat ik doe is niet meer dan het verdraaien van bestaand werk of aanpassen van iets wat er eigenlijk al was.

        Het sociale leven is ook niet meer wat het geweest is. De vrienden- en kennissen-kring is aardig uitgedund omdat iedereen maar blijft verhuizen, en dan het liefst ook zo ver mogelijk weg 🙂

        Wat de site betreft… gelukkig is hosting de laatste 20 jaar flink goedkoper geworden. Of beter, je krijgt veel meer voor hetzelfde geld dus kun je het met kleinere plannen af. Een puntje is wel dat je pas echt weet wat je aan een host hebt als je die dus ook daadwerkelijk al hebt en er dan een probleem opduikt. Dan kom je er achter of het een goeie is, of niet. De voorgaande had toch aardig wat goeie recensies maar bleek erg slecht en onbetrouwbaar te zijn.

        Gaat wel een hoop tijd in zitten als je zo meerdere domeinen moet (wil) onderhouden want er is altijd wel wat aan de hand. De problemen die deze site allemaal al heeft gehad zijn eigenlijk maar kinderspel in vergelijking met de anderen.

        • savio schreef:

         Ik begrijp dat je ‘artiest’ wat vergaand vindt gaan, maar hoe zou ik je anders moeten omschrijven, een ‘artiest in parodieën? Misschien is een kunstenaar een betere omschrijving

         • Bob F schreef:

          Kunstenaar? Het wordt er niet beter op 🙂

          Misschien gewoon “auteur”. Lekker algemeen en je kan er alle kanten mee op 🙂

          • William V schreef:

           Nu ook niet al te bescheiden worden Bob, 😀 je hebt je eigen onnavolgbare stijl in je tekeningen ! dat maakt het een unicum (en soms ook uni-cums 😉 😉 😀 😀 ) dus ja, Savio heeft toch wel wat gelijk 😀

 5. Bob F schreef:

  Onnavolgbaar wellicht wel maar dat maakt nog geen artiest 🙂

  • William V schreef:

   Zoals Stijn Meuris ooit zong : “Wat is kunst ? ” 😀 er zijn er die picasso kindergekladder vinden terwijl een simpel blauw doek van Yves Klein de grootste kunst blijkbaar is …

   • Bob F schreef:

    Meuris… die ken ik niet.

    Maar kunst is iets waar je eigenlijk niet zo bedreven in bent. Als het je makkelijk afgaat is de kunst er wel van af.

 6. William V schreef:

  Meuris is de zanger van Noordkaap vroeger. misschien beter bekend. maarja, het gaat er vooral om in de kunst om naam te maken. eenmaal je naambekendheid heb mag je letterlijk k*k op een doek kleven en het verkoopt nog voor duizenden dollars… voor de “ahum” geïnteresseerden 😀 😀 : google term : poop art 😀 (blijf ik toch maar liever bij 3D 😀 😀 😀 )

  • Bob F schreef:

   Geweldig, dat Noordkaap! Dat ik dat niet ken!?

   “Ik ben de held van het halve land
   Deze jongen maakt saaie kunst plezant… “

   • William V schreef:

    Tja Bob …. Wie het schoentje past 😉 😉 😉

    • Bob F schreef:

     Ik had ze al uitgetrokken! Met het ongewenste gevolg dat ik m’n kleine teen zo hard heb gestoten dat ik morgen misschien op zoek moet naar een dokter als er dan nog geen verandering is.

     • William V schreef:

      Ojee, hopelijk niet gebroken ? Ik heb ooit een tweetal weken met een serieus blauwe teen rondgehinkeld, ook door stoten tegen een niet meewerkend object 😀 Had er wonderwel niet
      echt pijn in, maar toen de zwelling niet afnam bleek op de foto’s dat ie net niet gebroken, maar
      serieus gebarsten was.

      • Bob F schreef:

       Ja, dat was waar ik op wachte, of dat het de volgende dag te blauw zou worden naar mijn zin, maar dat viel mee. Ik geloof niet dat het gebroken of gescheurd is dus het zal vanzelf wel weer over gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *