Sam – Dubbel en Dwars, deel 3 (Een droom met Anemoon)

Nog maar eens wat uit “Dubbel en Dwars” van “Sam”.

Sam wil alles te weten komen over Anemoon, het model dat ze gaat vervangen tijdens een autorally. Ze zoekt op internet naar informatie en zoals ze wel vaker doet droomt ze weg. In gedachten ziet ze Anemoon in d’r ondergoed op een pijnbank liggen waar het meisje van de poster boven haar hoofd (ongetwijfeld geïnspireerd door Laura Croft) haar doet bekennen dat ze neptieten heeft. De meesteres is nog niet klaar want ze wil ook nog weten hoe ze aan dat strakke buikje komt.

Sam - Dubbel en dwars (fragment 4)

Sam – Dubbel en dwars (fragment 4)

De stoute gedachten van Sam spatten, letterlijk, uiteen als Anemoon een pop blijkt te zijn.

Het origineel had al wat S.M. trekjes maar in een pikantere variant zou Anemoon van haar ondergoed zijn ontdaan voordat ze werd vastgebonden. Een eveneens naakte meesteres had niet alleen kunnen informeren naar haar strakke kutje maar het ook op de proef kunnen stellen door een grote gebobbelde dildo er bij te halen.

In haar ondeugende droom ziet Sam de enorme paal die de meesteres tussen de benen van Anemoon steekt en tegen het kutje drukt. Heel voorzichtig duwt ze steeds wat harder tegen het spleetje tot het uiteen gaat en de dildo langzaam maar zeker Anemoon’s lichaam in gaat.

Sam -(parodie)- Dubbel en dwars (SM)

Sam -(parodie)- Dubbel en dwars (SM)

Behoedzaam gaat de geribbelde staaf heen en weer maar gaat bij iedere beweging wat verder naar binnen. Sam ziet hoe de bobbels op de dildo de lippen laten dansen als die er langs glijden en hoort in gedachten het gekreun wat met zo’n gevaarte zal worden veroorzaakt.

De meesteres heeft de genotsstaaf compleet in Anemoon weten te krijgen en wil haar met orgasme’s laten bekennen. Ze begint de staaf langzaam op en neer te bewegen door het opgerekte kutje terwijl Sam kijkt naar de tepels die van de opwinding zijn gaan zwellen. Ze ziet de bobbels langs het klitje van de zuchtende en hijgende Anemoon glijden die met snelle kreuntjes door de grote paal naar een hoogtepunt wordt geneukt.

Bekennen is er nog niet bij maar de meesteres geeft niet op. Met vaste hand krijgt ze haar weer aan het kreunen en wordt ze nogmaals bevredigd.

Na drie keer te hebben gezien hoe Anemoon werd klaargeneukt houdt de geile Sam het voor gezien waarbij de droom uiteen spat. Ze wil nu met zichzelf aan de slag om klaar te komen.

(drawing by I.A. 2018)

Nog een feitje:
Eén van de martelwerktuigen blijkt een K3 CD te zijn!

Sam - Dubbel en dwars (fragment 5)

Sam – Dubbel en dwars (fragment 5)

Vandaag 1 keer bekeken (3.710 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

4 reacties

 1. Kenneth John schreef:

  Ten eerste een heel goed en gezond 2020 iedereen !!
  Is deze special voor mij,dit is wel een van de opwindendste tekeningen van “dit Jaar ”
  Zo zie ik het graag, in de krochten van een oud kasteel of huis met middeleeuwse martelinstrumenten en compleet naakt .
  Echt fanatisch !
  Bedankt Bob .F (Die cd is overigens drie mal K** )

  Met vriendelijke groet Kenneth John

  • Bob F schreef:

   Het is intussen al een oudje en is maar kort te zien geweest want deze stond er nog maar net op toen de oude site offline werd gehaald. Dit soort avonturen nodigt wel uit tot parodiëren. Je kan er een aardig pikante draai aan geven zonder al te ver van het origineel af te wijken.

   Welke K3 CD het was…. geen idee. T’is niet zo mijn voorkeur 🙂

 2. William V schreef:

  Als martelwerktuig kunnen ze allemaal wel tellen, die K3 CD’s 😀 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *