Suske en Wiske – De Pieten van de Sint 2019

De definitie van “Piet”

piet (zn) :
penis, piemel, pik, plasser

Met dit in gedachten ligt Wiske op haar kamertje. Door de uitgebreide verzameling van stimulerende hulpmiddelen die ze al heeft wordt het kiezen van een geschenk er niet makkelijker op.

Omringd door lange, korte, dikke, dunne, trillende en draaiende dildo’s en vibrators in alle mogelijke vormen ligt ze te denken aan wat ze dit keer aan de Sint gaat vragen. Het moet groots zijn en flexibel, iets beweeglijks dat haar langdurig kan bevredigen.

Met de beelden van forse paalvormige genotsgevers voor ogen vraagt ze zich af of de Sint misschien zijn helpers zou kunnen inzetten. Denkend aan dat komen er in haar fantasie zes gespierde mannen het kamertje binnenstormen.

Suske en Wiske - De Pieten van de Sint 2019

Suske en Wiske – De Pieten van de Sint 2019

Zo bloot als ze zelf is gaan ze verlekkerd naar haar staan kijken tot vier van hen haar vastgrijpen. Ze wordt van het bed getild en stevig vastgehouden aan armen en wijdgespreide benen waar een vijfde helper tussen komt staan. Een opgewonden Piet drukt tegen de lipjes die met een kort stootje om de eikel glijden waarop de harde paal stukje bij beetje naar binnen wordt geschoven. Overdonderd kijkt Wiske naar de lange pik die hij geheel in haar lichaam laat verdwijnen waarna z’n heupen geleidelijk heen en weer worden bewogen.

In Wiske’s fantasie wordt ze door vier potige kerels in een krachtige greep gehouden zodat een vijfde ongehinderd seks kan hebben met haar. Voorzichtig laat hij z’n stijve paal op en neer gaan in de weerloze Wiske tot ze raakt opgewonden. Als het tempo omhoog gaat houden de anderen het hijgende meisje goed vast zodat ze met krachtige stoten geneukt kan worden.

Geduldig bekijken ze het kutje van de kreunende Wiske waar de grote pik alsmaar sneller in en uit glijdt. Ze voelt de naderende tintelingen en kan niet ontkomen aan het orgasme waar ze door de vijfde helper naar toe wordt geneukt.

Wiske’s gedachten worden nog ondeugender als ze bedenkt wat ze de vijf overige blote mannen nog kan laten doen. Nadat ze is klaargekomen wordt ze op haar rug op het bed gesmeten. Eén van hen gaat op haar gaat zitten en neemt z’n pik in de hand. Met zijn andere hand drukt hij haar hoofd naar voor om Wiske’s mond om zijn paal te schuiven. Dan beweegt hij het hoofdje van voor naar achter en weer terug zodat Wiske geen andere keus heeft dan te gaan pijpen.

Zuigend op de grote lul worden haar benen weer uit elkaar gelegd voor de volgende beurt. Hijgend en zwetend wordt ze weer geneukt tot ze klaarkomt. Met het kutje krijgt ook haar mond een lading zaad te verwerken die de afgezogen paal naar binnen spuit.

Hoewel ze bekaf is laten ze haar nog niet met rust. Ze wordt op haar buik gelegd met de benen over de rand en stevig vastgehouden voor de seks die ze nog gaat krijgen. De overige vier mannen neuken de spartelende Wiske helemaal van de wereld en pas nadat ze haar één voor één hebben klaargemaakt komt ze weer bij haar positieven.

Helaas voor Wiske zal de Sint vanwege het vele werk geen Pieten kunnen missen dus kan ze van dit soort avonturen voorlopig alleen maar dromen. Of… wacht… zijn dat naderende voetstappen die ze hoort?

Versie in hoge 3400 x 1749 resolutie: (alleen voor geregistreerde gebruikers)

(drawing by William V. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (3.484 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

7 reacties

 1. WilliamV schreef:

  Heel leuk verhaal Bob !! en mooie uitleg over het verschil tussen zwarte pieten en het lichaamsdeel dat ook in vlaanderen wel eens piet wordt genoemd 😀 😀 😀

 2. Kenneth John schreef:

  William v Deze is wel erg opwindend .”Wiske dan” Welk programma is dit ? Heel mooi gedaan .Bedankt .

  Met vriendelijk groet Kenneth John

  • William V schreef:

   Hallo Kenneth John, al mijn 3D is gemaakt in poser (Smithmicro) versie Ppro2012. Er is ondertussen al een pro2014 en de recentste is poser11. Maar met de 2012 ben ik het meest vertrouwd. Als je nog specifiekere vragen of verzoeken hebt, stel ze maar gerust 😀

 3. jkooistra schreef:

  Weer een mooie plaat William! Wiske heeft er zin in!

 4. William V schreef:

  Dank je wel iedereen voor alweer heel leuke en positieve comments 😀 😀 !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *