Jerom – Krachtbatser

Enkele titels uit de brave Jerom-reeks met de keurige Dolly.

Jerom - Achterkant (fragment 1)

Jerom – Achterkant (fragment 1)

Jerom, krachtpatser nummer één, beleeft steeds opnieuw daverende avonturen. Samen met Astrotol en Dolly, zet hij zich steeds voor de volle honderd procent in, voor de goede zaak. En als het moet gebruikt hij doorslaggevende argumenten, zoals dat heet. Niets is te ver, te zwaar of te heet voor hem. Kortom, spanning en … ontspanning, dat is het motto van deze reeks.


Enkele titels uit de perverse Jerom-reeks met een misdragende Dolly.

Jerom -(parodie)- Krachtbatser_S

Jerom -(parodie)- Krachtbatser_S

Jerom, krachtbatser nummer één, geeft steeds opnieuw daverende hoogtepunten. Samen met Astrotol neukt hij Dolly en gaat er steeds voor de volle honderd procent in, voor de goede zaak. En als het moet gebruikt hij doorslaggevende argumenten, zoals dat heet. Niemand is te strak, te pervers of te heet voor hem. Kortom, spanning en … spontane seks, dat is het motto van deze reeks.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (2.652 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

2 reacties

  1. AnonymousUser schreef:

    Zou er iets gedaan kunnen worden met de scène van Kiekeboe – meesterwerken bij de vleet, waarin fanny op onderzoek gaat in de kelder

    • Bob F schreef:

      Dat is al eens door een ander gedaan. Ik weet niet wie en heb er alleen maar fragmentjes van. Niet alleen van “meesterwerken” trouwens. Heb er al eens wat blote Kiekeboes geplaatst in het forum die niet van mij zijn, waaronder deze: Meesterwerken bij de vleet (bloot)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *