De Sint op bezoek bij Wiske, 3D

Nog maar 4 maandjes en dan is het weer zover… (nah… gewoon een excuus om deze te kunnen plaatsen).

Van de vele plekken die de Sint eenmaal per jaar aandoet zijn er enkelen die zijn voorkeur genieten en het kamertje van Wiske is zojuist toegevoegd aan de lijst met favoriete bestemmingen.

Geheel onverwacht gaat de Sint de slaapkamer binnen en ziet dat het niet alleen de klaargezette schoentjes zijn die Wiske heeft uitgetrokken. Na ze de meegebrachte speeltjes dankbaar in ontvangst heeft genomen vraagt ze in haar korte niets verhullende doorschijnkleedje of de Sint zelf ook nog wat zou willen voor zijn komende verjaardag.

De Sint bij Wiske op bezoek

De Sint bij Wiske op bezoek

Daar hoeft hij niet lang over na te denken. Ze is het afgelopen jaar zo braaf geweest dat ze deze nacht eens flink stout mag zijn en laat zich door de ondeugende Wiske uitgebreid bedanken. Dit eist echter wel zijn tol dus geeft Wiske de uitgeputte Sint nog wat goeie raad mee.

(drawing by William V)

Vandaag 1 keer bekeken (1.758 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

11 reacties

  1. Bob F schreef:

    William is er even tussenuit. Als het één en ander weer is opgelost zien we hem vanzelf weer verschijnen.

  2. Jaap schreef:

    Komt er ook die met lambik als de sint en wiske terug?

  3. William schreef:

    Hoi iedereen, Bedankt voor de leuke reacties op Wiske en de sint !! Zoals Bob al zei : even wat persoonlijke zaken moeten afhandelen, maar stilaan op de terugweg 🙂 ….. Nieuw 3d werk zal nog een paar weekjes op zich laten wachten, maar Bob heeft heus nog wat 3d materiaal in reserve om af en toe nog wat te kunnen posten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *