Wiske – Groeten uit…

Een vakantiekaartje waarop Wiske zojuist de temperatuur van het water in het zwembad heeft ervaren. Die was niet al te hoog maar ze vraagt zich wel af hoe men dat aan haar kan zien. Had ze even omlaag gekeken zou ze het bollende bikinitopje hebben gezien dat door haar priemende tepels opzij wordt geduwd.

Suske en Wiske -(parodie)- Groeten uit (remake)_S

Suske en Wiske -(parodie)- Groeten uit (remake)_S

(drawing by I.A. 2019)

Dit is een hertekende versie omdat die uit 2016 niet helemaal gelukt was. Daar was Wiske te dik, haar hoofd te klein, de borsten te groot en de hals te kort. Zie zelf maar…

Suske en Wiske -(parodie)- Groeten uit_S

Suske en Wiske -(parodie)- Groeten uit_S

(drawing by I.A. 2016)

Vandaag 1 keer bekeken (2.673 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

6 reacties

 1. calimero schreef:

  is nog steeds niet goed toch? en die muis lijkt ook nergens op? leer tekenen!

 2. Sara schreef:

  De lippen komen in de oude versie wel mooier naar voren. Voor de rest mijn complimenten

  • Bob F schreef:

   Dat is wel zo. Ik weet alleen niet of dat beter of slechter is. Nou ja, ik heb mijn best gedaan 🙂

   p.s. gewoon uit nieuwsgierigheid: vanwaar de naam “Sara” ?

   • Sara schreef:

    Zo heet mijn hond. Deze gebruik ik vaker.

    Dat je je best doet moet ik toegeven. Volg je al langer en kan alleen maar zeggen klasse, ga er mee door.

    • Bob F schreef:

     Sara… verwarrend, maar van mij mag je 🙂

     Ik probeer er (uiteraard) steeds beter in te worden maar dat is best wel lastig zonder inhoudelijke feedback. Tot die tijd doen we maar wat. Af en toe een beetje de stijl aanpassen en zo maar ook weer niet teveel want dan dwaal ik weer te ver af van het origineel.

     Het grootste obstakel is de beschikbare tijd maar dat zal bij anderen precies net zo zijn. Een ander dingetje is de site zelf. Voor mij lastig te bereiken door een beveiliging waar ik niet om gevraagd heb en de diskruimte is beperkt dus is het slechts een kwestie van tijd totdat er niets meer bijgezet kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *